Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Masooo

aktív tag

válasz TonTomika #55083 üzenetére

Én is sokat szeretek építeni bútorból, bár az is igaz, hogy nem laminált lapból. Viszont sokat számolgattam akkor, mikor ebbe a hobbiba fogtam. Arra jutottam, hogy precíziós vágási képességet kiépíteni úgy, hogy annak a minősége is olyan legyen, amit elfogadok, bőven milliós tétel felett van, és az igazán kiváló pedig már sok milliós. Ez egy szakmabelinek megtérülő befektetés, de nekem vagy neked aligha.
    Én kerestem egy asztalost, akinek megvan az, ami nekem kell, ennek a vágásnak a képessége. Mikor egy projektet "papírra" teszek, oda megyek elsőnek, átbeszéljük, megveszem az anyagot, elkészítem a vágástervet, figyelve, hogy a nagy táblás anyagok miatt legyen fő vágásvonalból több, hogy neki is könnyebb dolga legyen, és mindent levágatok.
    Igen alaposan kell előre gondolkozni mert ő sem ér rá 0-24 és én sem akarok várni 2 hetet ha valamit át kell szabni, de ebbe is belejön az ember.
    2000ért vág óránként és minden megkezdett óra órának számít, de a gépével 5 tábta 250x123 anyag igazából nincs 30 perc.
    Ez a kereteddel 20 munkaóra lenne, ez 20 projekt jóesetben.
    Javaslom tehát, hogy keress egy asztalost erre a vágásra és minden továbbira is. Lehet itt is találsz olyat aki a közeledben lakik és segít ebben neked. Mi az említett asztalossal már azóta barátok vagyunk, össze is járunk, szóval jó dolgok is kisülhetnek belőle plusz haszonként.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés