- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
Cr00py #49092 üzenetére
Tavaly nyáron fenyőből cipőtárolós padot csináltam, nagyon alapos csiszolással, még 600-as papírral is nekimentem, többször vízzel felhúzva a szálakat. Biopin keményolajat labdáztam bele kétszer, vagy háromszor, nagyon meleg volt és itta rendesen. Mindig hagytam megszáradni és újra leszedtem minden maradék szőrt, hibát. Majd kétszer vagy háromszor labdáztam rá Biopin keményviaszt. Mindig ledolgozva a felesleget. Teljesen síma, tökéletes lett a felület, szép színnel, tapintással, selymességgel, egy év után, most is kifogástalan. Lehet, hogy kissé túlzásba vittem, de ki akartam próbálni mit tudok elérni.
A teljes keményedés azért sokáig eltart.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Interactive Brokers társalgó
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest