Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
Cr00py #49092 üzenetére
Tavaly nyáron fenyőből cipőtárolós padot csináltam, nagyon alapos csiszolással, még 600-as papírral is nekimentem, többször vízzel felhúzva a szálakat. Biopin keményolajat labdáztam bele kétszer, vagy háromszor, nagyon meleg volt és itta rendesen. Mindig hagytam megszáradni és újra leszedtem minden maradék szőrt, hibát. Majd kétszer vagy háromszor labdáztam rá Biopin keményviaszt. Mindig ledolgozva a felesleget. Teljesen síma, tökéletes lett a felület, szép színnel, tapintással, selymességgel, egy év után, most is kifogástalan. Lehet, hogy kissé túlzásba vittem, de ki akartam próbálni mit tudok elérni.
A teljes keményedés azért sokáig eltart.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
- Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztalok (Fekete és Fehér)
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest