Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
pacman_123
tag
válasz
SchumiBácsi #47740 üzenetére
"Sztem a gyári korong vékony mint a papír: 1.4mm ha jól emlékszek."
Te milyen korongot kaptál a GTS10-hez? Nekem - emlékeim szerint - egy 24 fogas, 3.2mm kerffel szállított korongom van. Annak kizárt hogy 1.4mm lenne a lap vastagsága. Sztem annak is 2 felett van. De lemérem este, mert ciki ha rosszul emlékszek.
Az, hogy ezzal a lappal nem tudsz szépen bútorlapot vágni egyáltalán nem lep meg mert sem a fogszáma, sem a fogkiképzése (váltott) sem a fogszöge (pozitív) nem teszi erre igazán alkalmassá. Írtam korábban többször is, hogy a bútorlapvágó nemcsak attól az, hogy sok foga van, hanem mindhárom paraméterét ehhez a feladathoz igazították: sok fog, egyenes-trapéz fogalak, negatív fogszög.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hiseeu vk10v 4hd405 hd nvr komplett szet
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- MultiPro Go FDP22.130GY
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest