- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
aszamóca
aktív tag
válasz
python1 #37683 üzenetére
Bemásolok két felhasználói véleményt, ami összefoglalja a Bernardo-Holzmann kínai vonal gépeit.
Holzmann lapszabász körfűrészem van, az én tapasztalataim: gyárilag gyenge minőségű csapágyakkal, szíjakkal szerelték a gépet -érdemes azonnal tartalékot beszerezni és a garancia lejárta után cserélni nehogy meglepetés legyen. Osztrák márka, osztrák konstrukció, kínai alkatrészek. A gép alapvetően folyamatos karbantartást és körültekintő használatot igényel, ezért családi vállalkozások, illetve kis- és közepes műhelyek ideális darabja lehet. Szakértő kezelők, pontosan be tudják állítani, a gép könnyen kalibrálható de bizonyos alkatrészek pontatlan megmunkálása-illesztése-kialakítása miatt nem lehet olyan pontosan beállítani mint a nagyobb márkák nagyobb gépeit. Röviden, ha nincs sok pénz, viszont van kellő tudás és türelem akkor jó választás lehet -nem kell sokat várni tőle, mert nem érdemes. Ha arra van használva amit a teljesítménye enged akkor nem lesz vele gond. A magyar Holzmann forgalmazók ismeretei a gépekkel kapcsolatban hiányosak, az alkatrészek pedig drágák (érdemes közvetlen rendelni és kikerülni az itthoniakat) a géphez mellékelt gépkönyv egy régebbi konstrukció leírását-ábráit tartalmazza -szóval nem pontos segítség.
Nekem bernardo adh-260 kombinált gépem van... Hát hogy is mondjam lehet használni de vannak vele érdekességek nem mondanám hogy borzasztóan sz.r. Az egyengetőjét be lehet állítani pontosan a vastagoló résznél van mumus amitől kiakadtam a kitoló henger is bordás így keskeny léceknél benne marad a nyoma. Az elszívó jól működik szeretem. Egyébként úgy van összerakva hogy minden állítható tehát lehet finomhangolni. Erős a motorja 25 centi széles tölgyet szépen vitte. Új ára kissé húzós nekem úgy sikerült olcsóbban venni hogy valaki megrendelte a kereskedőnél s nem ment érte így 220.000 vettem tavaly. Jah a gyalukés két csavarra fekszik fel imbuszfejűre hogy a késbeállítás könnyű legyen csak ha a kés benne van nem fér hozzá a kulcs....
Új hozzászólás Aktív témák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest