- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Notepad++
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
Új hozzászólás Aktív témák
-
serfozotibi
csendes tag
válasz
aszamóca #37121 üzenetére
Ezt mindenkinek írom akit érdekel a téma, de aszamócának címzem mivel ígértem neki képeket a gépemről, kicsit bővebben is. Az a helyzet, hogy én majdnem PTS 10-est vettem annak idején, mert neten keresztül jónak tűnt, de kár lett volna újra bizalmat adni a zöld Boschnak, ha már eddig nem tettem, mert gyártanak ők gyerekjátékokat is ugyanilyen színben, az 5 éves unokaöcsémnek szoktam venni ilyesmiket, nah az igazi szerszámaik ezektől nem sokban különböznek. Max árban....
Szerencsére volt alkalmam egy német Bauhausban megtekinteni egy kiállított darabot a zöld cirkulából, azonnal a kék mellett döntöttem, még a nagy árkülönbség ellenére is. Mindkettőnek műanyag csúszkán jár a tolószánja, de a zöldé annyira kotyogott, hogy meg is feszült néha tolás közben ha nem jól tartottam, meg ránézésre más anyagokból volt az egész asztal kialakítva. A kéken is csúszkák vannak, semmi csapágyazott szán vagy ilyesmi, de nem is kell, ha nagyon kell egy keresztvágás, meg lehet vele simán csinálni, de persze csak azon a 30 cm-en belül, mivel kintebb nem lehet húzni a szánt. Jó, van rajta ilyen is és kész, én nem ezért vettem meg az XC-t. Masszív, sokoldalú, precízen állítható, szerintem át van gondolva. Ha valaki vesz rajtam kívül, lehet hogy talál majd benne hibát, mint ahogy az MLT100-ban is leltek többen, nekem tökéletes ez a gép. Ha több helyem lenne akkor lehet hogy vettem volna egy kis lapszabászt, de ezt meg legalább tényleg vihetem magammal, és sokszor tényleg szükség van rá egy helyszíni munkánál. Itt lapszabászat sincs, magamnak kell megoldanom a bútorlapvágást, persze ne 10 táblára gondoljatok hetente, de azért kell vagdosni jó párszor. Rendeltem hozzá 100 fogú trapéz élű lapot, tökéletesen viszi, ha mégis kényes lenne a laminálás és kipattog, akkor leengedem a fűrészlapot, elővágok egy 2 mm-t, majd visszaemelve a lapot, eltolom rajta mégegyszer a vágandó anyagot. Így szoktam a Festool merülővel is, soha semmi gond nincs a vágással. Ha egy nagyon picit "cakkos" a széle, előfordulhat, de az élfólia utáni csiszolás azt pont eltünteti. Ennyi....
Itt vannak a képek, belefotóztam a motortérbe is de nemtudom mennyire lesz egyértelmű. Fönn fel van függesztve a motor a fűrészlappal együtt, és alul egy lemezívben fordul a szögállításkor.
Látható hogy én kereket is szereltem rá, nekem szükséges mert elég nehéz (35kg) és utálom cipelni.
[kép]
[kép]
[kép]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Korrekt táblagépet dobott össze a Motorola
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest