Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mdk01

addikt

válasz L.Szilárd #3540 üzenetére

Persze, persze....:)

Az elején első körbe 150k+száll költséget mondtál legkevesebbnek ehhez passzol a nem régiben mondott 80-85k-anyagköltséged. Ami ha azt nézzük a munkadíjad 80% én 40%-kal számoltam legutóbb bár az rendkívül baráti mert lam szekrénynél többel kell számolni.

Mind1 a lényeg hogy a 80-85k anyagköltséged és az én legminimálisabb 149k-s anyagköltségem között nem 10k van.
    Amire te gondolsz az elsőnek mondott 200k-d és az én 210k-m.
    Viszont az anyagköltségem 149k-volt és ha ennél is úgy számolom ahogy te hogy 80% munkadíj akkor az a 210k máris 270k.

Mind1 hagyjuk a 3.14csába, csak azt nem szeretem ha vki dobálozik a szavakkal és a számokkal úgy hogy nincs mögötte semmi. Ez az egész fórumra is vonatkozik, mert elvileg ez egy asztalos fórum és jó lenne ha nem tévesztenénk meg senkit aki ide betéved sem árakkal sem szakmailag. Így is nagy xarban van ez a szakma.

Lehet azért reagálok kicsit keményebben erre a témára mert nyárvégén az 500k-s konyhabútoros ajánlatomnak alámondtak -200k-val és így nem én kaptam a munkát. Bár tudtam hogy azért a pénzért nem azt kapják amit én adtam volna de nem foglalkoztam vele.Gondoltam mindenki maga döntse el mit szeretne.
    Aztán elkészült nem rég a szekrény és biztos forrásból vissza hallottam hogy átlettek b@szva mert nem igazán azt kapták amire számítottak ráadásul a későbbi bútorokra kért árajánlat sem volt olyan baráti mint a konyhaszekrényé.

Üdv.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés