- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeriCool
aktív tag
Üdv Fórumtársak!
Nem olyan rég kérdeztem, hogy milyen legyen majdan az ágyrács egy ilyen Ikea hack back elkészítésű ágyon. Megegyeztünk, hogy kőris az nagyon is jó, de ez sajna már nincs készleten. Így néztem volna valami mást, de a jelenlegi készlet szerint luc fenyő lenne 20x95 méretben. Ez annyira nem szimpi, valószínű nézzek máshol anyagot.
Viszont amiért leírtam ezt és végül kérdeznék: az itteni eladó azt javasolt, hogy a fenyő könnyen törhet stb. Ők azt szokták javasolni, hogy 18-20mm nyír rétegelt lemezt vágjanak 70-80mm szélességben és az nagyon tartós. Kérdezném, mert valahogy ez nekem fura, hogy nagyon elvetemült ötletnek hangzik ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- 10 évbe telhet, mire az USA-ban gyártják az iPhone-t, az ára 3500 dollárra nőhet
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Androidos fejegységek
- Nők, nőügyek (18+)
- Bluetooth hangszórók
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest