Hirdetés
-
LOGOUT.hu
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz zsuzsy0078 #6400 üzenetére
2,4GHz beállítás
N- only mód
Fix 40MHz mód
és ha a kliensed is tudja akkor fogod látni
ha a kliensben tiltva van akkor ha megfeszülsz sem fog működni 40MHz-enMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Kronos3000
senior tag
-
Tegla80
addikt
válasz Kronos3000 #6403 üzenetére
En azert jelszot cserelnek a helyedben,En lattam es valszeg mas is a par perc kintlet alatt.... szval csere.
Pont kezdtem irni,h En ezt igy nem tettem volna ki,de kozben modositottad.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Bacusuz
addikt
válasz Gubek-Einste #6394 üzenetére
Környezet: TH-i lakás vastag tégla falakkal cca 100m2 , 1 szint, digi 500 előfizetés.
Jelenleg egy rt-ac56u router hgg firmwareval, + 1 rp-ac66 range extender ap módban vezetékkel összekötve, +2db 8 portos gigabit switch.
A rendszer stabil és megbízható., de:
Mikor beszélgetünk neten viber, skype, ilyenkor átmegyünk a lakás másik felébe és fél - egy perc is eltelik, mire átvált az ap-ról a routerre.Be van kapcsolva, hogy szakítsa meg az adást ha 60-dbi-nél gyengébb a jel. Csak várunk, akkor megszakítják a vonalat és újrahívnak.
Na ezt nem szeretem.igényeim:
Szeretnék 1 ssid-t mert most van 4 db 2x2,4g ás 2x5g. Jó lenne, ha átváltásnál nem vennék észre semmit, ha egy hálózat lenne az egész lakásban.A tv, erősítők, android média boxok, nas, pc-k lanon kapják a netet,a wifi 3 mobil + 1 tablet, 2 laptop kiszolgálására kell, melyek főleg 5g hálózatosak.
ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Topikgazda
-
gahor72
aktív tag
válasz woodworm #6410 üzenetére
Én most nem az árra gondoltam,hanem az igényekhez kell routert választani.Ha én most csinálnám valószínűleg 2db egyforma routert választanék lehetőleg korszerűt.Ha vezetékes backhaulban gondolkodnék akkor elég lehet a 2sávos (az enyém ilyen ac88u),ha wifi backhaul akkor 3 sávos.
Smart connect pedig összefogja a két sávot (2,4Ghz+5Ghz),vagy akár a 3 sávot (2,4Ghz+5Ghz+5Ghz),és csak egy SSID látszik,a router meg eldönti ,h melyik klienst melyik sávhoz csatlakoztatja,ha kell váltogatja.
Az én aimeshem másik része egy lyra mini,mert a gyerekszobába már szakadozott a jel.Ltp,beton fal.
üdv -
gahor72
aktív tag
Tudom,hogy ez az asus topic,de más gyártók is tudják ezek a feature-öket,különböző árfekvésben.Tök meglepődtem,hogy egy tp-link deco4 milyen szépen muzsikál az anyósnál,persze extra igények nélkül.
-
pinnacle
nagyúr
válasz Gubek-Einste #6367 üzenetére
Azért ez nem volt korrekt tőled. Ráadásul te vagy a topikgazda. Válaszoltam, 2x is érdeklődtem, hogy tudsz megoldást? Egyszer sem válaszoltál.
-
K Norbi
addikt
válasz zsuzsy0078 #6400 üzenetére
2,4Ghz en 300 as a kapcsolati sebesség.
Akkor ennyit tud is? Vagy csak a felét?
Hogy szokott lenni? -
Topikgazda
-
SunMount3r
nagyúr
válasz Gubek-Einste #6418 üzenetére
Ez a full reset végül is mit rak helyre/mit töröl ki? Gondolom nem csak a beállításokat.
Mert van olyan opció is, hogy Beállítások exportálása és Beállítások betöltése is. No és akkor kérdés, hogy akkor full reset után ezt sem érdemes használni?
-
blakey
titán
válasz SunMount3r #6419 üzenetére
Ha gond volt vagy frissítés után van reset akkor nem ajánlott visszatölteni a beállításokat.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
gahor72
aktív tag
Sziasztok!
Ha az asus ac88u routeremen az 5Ghz wifi sávszélességet át állítom 160Mhz-re,az milyen pluszt,illetve mínuszt erdményezhet a jelenlegi fix 80Mhz helyett?
üdv -
pedro7
tag
Tudtok valakit a Prohardver-en aki Asus routert javít ? Nem flash-elési hiba.
-
Topikgazda
válasz SunMount3r #6419 üzenetére
Sokszor előfordul, hogy valami beragad/megkattan így egy tiszta lappal rendbe tud jönni.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
NORBl
aktív tag
Erre szeretnék segítséget kérni.
-
MODERÁTOR
Szerintem a LAN -> IPTV menüben kell beállítgatni a dolgokat, de pontosat nem tudok mondani, mert sosem volt IPTV-m, és most ASUS gyári fw sincs előttem. Hátha van itt aki használ ilyen összeállítást.
Miket látsz az említett menüben?
szerk.:
Ezt találtam még: [link][ Szerkesztve ]
-
NORBl
aktív tag
válasz Intruder2k5 #6425 üzenetére
Köszi, rápróbálok majd.
-
woodworm
veterán
Ha valakinek van kedve próbálkozni vele, akkor frissült az ac85p-merlin kódja. Innen lehet letölteni. A legfontosabb, hogy tudja a 160MHz-es csatornaszélességet.
-
woodworm
veterán
A recovery tool segítségével lehet feltenni.
Nem tudok rekordsebességről beszámolni, valami történt a környezettel. Míg korábban simán mértem 5GHz-en 400 Mbitet, 2,4 GHz-en 200 Mbitet, addig most szinte ez megfeleződött. Ehhez képest a 160Mhz-es csatornaszélességgel hiába duplázódott a sebesség, alig tartok ugyanott, mint korábban. -
NORBl
aktív tag
Hogy tudok belelépni a router kezelőfelületére? IP t beírom akkor telekomos felület jön fel, tegnap valahogy sikerült behoznom, most ugyan úgy csináltam, de nem akar bejönni.
-
Borzika
csendes tag
Üdvözletem!
Olyan problémám lenne, hogy a napokban vásároltam egy Tplink Archer c6 routert.
Megnéztem a gyártó honlapján feltöltött videókat és szerintem mindent jól dugtam össze, de még sincs netem.
Viszont ha vissza teszem a régi routert minden tökéletesen jó. Nem, tudok rájönni, mi lehet a gond.
Nem vagyok járatos ebben a témában, ha valakinek esetleg lenne ötlete, tapasztalata köszönettel elfogadom. -
válasz Borzika #6434 üzenetére
Szerintem pppoe kapcsolatod van. Ahhoz kell felhasználó név és jelszó páros. Ha ez nincs beállítva az új routerben, akkor pont ez a hiba jön elő. Persze ettől még lehet más gond is, de én erre indulnék el.
Szerk. : elméletileg ezek az információk a szerződés valamelyik oldalán is megvannak, esetleg a szolgáltató megtudja adni.
[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
pedro7
tag
Egy hónap után végre sikerült beüzemelnem az új RT-AC65P routert.
A gyári fw-t használnám.Az alapbeállítások után 5G wi-fi-n csak 200/200-at mértem mobilról, vezetékkel pedig 430/300.Gondolom ennél többnek is kellene lennie.
Az RT-N18-nál Tomato-nál volt egy CTF érték ami sokat segített a sebesség problémán.
Itt nincs valami ilyen beállítási lehetőség ? -
Topikgazda
-
pedro7
tag
válasz Gubek-Einste #6440 üzenetére
Köszönöm.Letiltás és Auto lehetőség van.Gondolom akkor auto-ra kell tenni.
-
Topikgazda
-
NORBl
aktív tag
Regiztem Asus oldalán, hozzá adtam routert megvásárolt tételek közé, és felhasználóval, jelszóval nem enged belépni.
-
NORBl
aktív tag
válasz Dragon3000 #6446 üzenetére
Azt is próbáltam, de nem jó.
De most várjatok, a telekomos routerből jövő kábelt hova dugjam? Meg a gépet melyik foglalatba dugjam wan vagy lan? Telekomos wan vagy lan? Vagy az nem kell sehova? Net kell ilyenkor a routernek kábelen, vagy jó vezeték nélkül?
Kitaláltam. :D
[ Szerkesztve ]
-
NORBl
aktív tag
Köszi mindenkinek, meglett végül.
Bocsi a nyomorultságomért, csak szeretek minél előbb túllenni ezeken, mert lenne más amire tudnék időt szánni, és minél előbb igyekszem a keresett információ birtokába kerülni.
Szóval jó volt pár percig, majd szakadt minden, netem sincs, tv m sincs, Telekom lant talál, de IP címet nem.
Kábeleket megnéztem, azok jól rögzülnek.
Szerintetek mi lehet?
-
glugi
tag
válasz Dragon3000 #6446 üzenetére
AC65P-nél ez úgy működött múlt héten mikor megérkezett hozzám, hogy azt mondja a manual: összedugom, bekapcsolom, adjak meg új jelszót, majd ezt követően lépjek tovább settings, LAN, stb. OK. De!
A router oldalán csak login lehetőség van, új jelszó megadására nincs opció, előbb tehát be kell(ene) lépni. A nyomorult manual és az asus honlapja is ezt a lépést kihagyja, tehát hogy admin/admin párossal előbb lépj be és utána jelszócsere.
Azért ez elég nagy hiba szerintem részükről, mert aki nem ért hozzá, vakarja csak a fejét hogy mi van, nem működik, stb.... -
Bl@tty
tag
...és NORBI!
Csak megjegyzésként írnám, hátha segít is:
Azért azt érdemes fejben tartani a mai "Ha nem tetszik, úgyis visszaküldhetem 2 héten belül" trendek mellett könnyen előfordulhat, hogy épp egy ilyen példány került hozzád. Ha pl. nem volt fóliázva a doboz, már lehet is gyanakodni. (Bár a garancia papír miatt lehet felbontja a bolt... )
Ha így lenne, simán előfordulhat, hogy aki visszaküldte, már végigzongorázta a kezdőbeállításokat, de a vásárlástól való elállás előtt már nem állította vissza gyári állapotra az eszközt. Ilyenkor nem is fogja megkérdezni, hogyan is akarod használni, mert már van egy konfiguráció benne...
Ha nem a várt "beállítás varázsló" jelenik meg, pedig még soha nem nyúltál a routerhez, akkor érdemes rögtön egy factory reset-tel kezdeni szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest