Hirdetés
-
LOGOUT.hu
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
És az AC 58U ? Az kihagytad . 1200GU nem találtam használtan a többit Igen. De azért megnézem mennyi az új ára.
(#6050) Intruder2k5
Hát akkor inkább úgy kérdezem összességében mindent nézve . Gondolom így is nehéz csak én nem vágom nagyon routereket és fórumok alapján az Asus routerek az ajánlottak ezért vennék azt. Használtan nézelődök inkább .[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Imi1981 #6051 üzenetére
Azért hagytam ki, mert a többi jobb, a válaszomba minden szempont szerepel. Az eredmény ua.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
MODERÁTOR
-
Imi1981
veterán
Mindig feljebb csúszik az ár ahogy közeledek a vásárlás napjához 🙂 . 1200 gu 22-23 ezerért van 3 helyen (árukereső szerint) és 65p-t 22-ért tudok használtan. De ha összességében jobb az 1200 gu akkor érdemesebb azt választanom.
Erre van padavan oprendszer mert már olvastam itt vagy a másik router fórumban. Padavan oprendszert érdemes feltenni (garancia miatt kérdezem) vagy a gyári rendszer is megbízható és stabil ? Természetesen a stabilitás fontos hogy ne kelljen újraindítani meg wifi ne szakadozzon meg ilyenek. Kicsit félek mokolni egy garanciális eszközt . -
TeeJay
félisten
válasz Imi1981 #6054 üzenetére
AC65P is beton stabil és ha elég a gyári FW tudása még nyúlni sem kell hozzá. Nálam most már 1000/300 DIGI FTTH-t az viszi úgy hogy kapja folyamatosan a torrentezést és erre van kötve egy AC1200GU a lakás másik végében amin meg a gyerek játszik AC wifin gond nélkül. 2 antennás Redmi note 9s telóval 590-630 megabitet mérek a 65P-n
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Topikgazda
válasz Imi1981 #6054 üzenetére
Padavan oprendszert érdemes feltenni (garancia miatt kérdezem) vagy a gyári rendszer is megbízható és stabil ?
A gyári is megfelelő lehet, körülményektől függ kinek mi kell de garancia vesztés nincsen mert nyom nélkül visszatehető a gyári vagy annyi tönkre megy, hogy nem lehet kideríteni, hogy milyen firmware volt rajta.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Imi1981
veterán
Torrent az nálam is megy 0-24-ben . Sajnos a szolgáltatói eszközt nem lehet bridge módba rakni így csak másodlagos router lesz akármelyiket is veszem. 1000/1000 megabites netem van a Tarr Kft-nél. Remélem később lehet bridge módba rakni majd a szolgáltatói routert mert a router tudná . Akkor az 1200 GU vagy a 65P lesz . Amelyiket olcsóbban tudom beszerezni. 1200 GU felé hajlok a jobb szoftver miatt és a padavan oprendszer miatt mert arról csak jókat olvastam a másik router fórumban.
(#6056) Gubek-Einste Ez jó hír hogy nem veszik el a garancia . Kicsit drágábban veszek mint terveztem de hosszú távon megéri gondolom .
[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
válasz Imi1981 #6057 üzenetére
1200GU már alig kapható
65P igen és erősebb is (több RAM és flash) meg 4antennás és wave2 MU-MIMO wifi vezérlő van benne míg az 1200GU-ban "csak" 2+2 antenna de külön frekikre így 5GHz AC-n csak 866mbit-et tud és régebbi vezérlő van amivel picit kevesebbet lehet elérninyugodtan veheted a 65P-t többeknek van 1/1gigás Telekom pppoe net alatt és szénné tolják a torrentet simán viszi bármi fagyás vagy újraindulás nélkül
Nekem mióta megvan bő egy éve azóta nem tudtam kifagyasztani és vargalex meg csinált rá openwrt-t szóval ha több funkció kell akkor is nagyon jó lesz rá a supportMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Imi1981
veterán
-
Topikgazda
válasz Imi1981 #6057 üzenetére
(#6056) Gubek-Einste Ez jó hír hogy nem veszik el a garancia . Kicsit drágábban veszek mint terveztem de hosszú távon megéri gondolom .
Igen, mindenképpen meg fogja érni.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Topikgazda
-
TeeJay
félisten
válasz Imi1981 #6060 üzenetére
Gigás nethez nincs olcsó router, ez van
Akinek kell a gigabit főleg ha ki akarja hajtani az költsön routerre, még így is mázli hogy találtunk 2-3 olyat ami combos hardverrel megy betonstabilan 20-25ezer körül mert lehetne sokkal drágább is.
Pl én még az AC66U B1-et 33ezerért vettem és bánom hogy megvettem mert inkább két AC57U-t kellett volna belőle annoMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TeeJay
félisten
válasz Dragon3000 #6064 üzenetére
Sajnos már csak vidéken így 1-1 utolsó darabot és mivel csak üzletben kapható le kell utazni azért
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Imi1981
veterán
Modjuk én vidéki vagyok és a legközelebbi Euronics üzlet Dombóváron van . Megkérdezem holnap hátha van még .
Megnéztem Euronics oldalán és nincs Dombóváron.
Amúgy én jelenleg csak acces pointkènt tudom használni mert a szolgáltatói router nem tehető bridge módba ! Így is megéri? Vagy erre egy olcsóbb router is bőven megfelelő ? Igazából így egy nagy wifi hatótávolságú eszköz kell aminek jobb a hatótávja mint a szolgáltatói ZTE f668-nak . Őszintén most olvasgattam és elég sok helyen és elég sokan írják hogy a Asus routereknek gyenge a wifi hatótávolsága . Kicsit elbizonytalanított .[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz farkas-j #6067 üzenetére
Igen a szolgáltató írta [kép] . Nekem ZTE f668 van . Más típust lehet hogy lehet. De amúgy csak központilag lehet amit lehet de állítólag azt gyorsan megcsinálják kérésre.
Nem örülök neki mert a ZTE helyett szerettem volna egy hardverileg is erős routert de így csak másodlagos router lesz acces pointként.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz vargalex #6070 üzenetére
Ha kábelesen le is tudja kezelni az adott sávszélességet, attól még egy bizonyos szintű terhelés már nem bír el, illetve a beállíthatósága és tudása messze elmarad egy saját eszköztől, sőt sokszor a szolgáltatók még le is butítják az eszköz gyári tudását, hogy ne kelljen nagyobb support-ot biztosítani az eszközhöz.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Lazika
senior tag
Sziasztok!
Van egy ac57u v2-es routerem. Két hete kötötték be az ezres digi netet. Bridge módban üzemel. Valamiért nem jön több letöltés 340 megabitnél és wifin is csak 260 a plafon. Elvileg a router 800-at legalább lekéne, hogy adjon wifin. Valakinek van valami ötlete, hogy mi lehet a baj? Természetesen gigabites patch kábellel van összekötve vele minden eszköz. Köszi
MacBook Pro 16 & Samsung Galaxy S24 Ultra
-
Topikgazda
Valamiért nem jön több letöltés 340 megabitnél
A LAN/Switch Control menüpont alatt a NAT-gyorsítás be van kapcsolva?wifin is csak 260 a plafon. Elvileg a router 800-at legalább lekéne, hogy adjon wifin.
Milyen kliens eszközzel használod?
A maximális link sebesség 866 Mbps, ebből nem lesz a teljes sebesség soha sem, max olyan 4-500 ha a körülmények megfelelőek.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Lazika
senior tag
válasz Gubek-Einste #6073 üzenetére
Köszi. Meló után megnézem a NAT gyorsítást, de szerintem be van kapcsolva. Hoztak egy huawei hg8143a5 modemet amit ők állítottak be bridge módba az én routeremmel. Azért írtam a 800-at, mert azt hittem annyit talán tud ha már rá van írva 866, de ha 500at adna wifin már annak is örülnék.
-
vargalex
félisten
válasz Gubek-Einste #6071 üzenetére
Persze, de a kolléga írta, hogy mögé tenné az RT-AC65P-t. Azaz, a szolgáltatói eszköznek igazából csak DMZ-t és vezetéken a gigabitet kell tudnia...
Alex
-
Lazika
senior tag
Köszi mindenkinek, megpróbálom ha haza értem.
-
Tamarel
senior tag
válasz Gubek-Einste #6073 üzenetére
Egy fapados ac klienssel is simán elérhető a 600 Mbps, ha a körülmények megfelelőek.
Mint korábban írtam [link], ax router-rel 700ra is felmegy. -
TeeJay
félisten
Mennyit mérsz fixen és milyen gépen?
Vírusírtó nem kavarhat be? próbáltad ugyanott másik géppel is?
Fix kevés sebességet FTTH-n mérni elég érdekes, ha terhelt lenne a hálózat akkor csúcsidőben mérnél kevesebbet, hajnalban meg max sebességet
Ha nem így van akkor jelezd nekik hogy mi a tapasztalat és nézzenek ráMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
MATEO6600
őstag
Sziasztok,
A gyári Digi-s ZTE routert akartam leváltani, mert 1 szobával arrébb már túl gyengének bizonyult a wi-fi jel erőssége. A milyen routert vegyekben tanácsolták, hogy cseréljem le egy Asus RT-AC57U AC1200 routerra.
Szomorúan veszem észre, hogy a jel csak még szarabb lett. 5 Ghz-en használom.
Érdemes valamit trükközni a beállítások között, vagy kuka ? Egy olyan tippet kaptam hogy padavan alatt megtáltosodik, de ez nekem nem mond semmit. -
MODERÁTOR
-
Yerix
tag
Én még pendrivera kiírnék egy ubuntu linuxot és live linuxként be bootolnék vele és úgy csinálnék egy speedtestet.
Ha jól emlékeszm DIGI-s vagy, akkor www.digi.hu/meres
-
MATEO6600
őstag
válasz Intruder2k5 #6086 üzenetére
Szia!
V3-as. Vételnél ez persze nem volt közölve.
-
Diego2002
tag
Sziasztok, nekem is van egy Asus RT-AC57U AC1200 router otthon, de AP-ként használom. Viszont nagyon idegesítő amit produkál. Sajnos naponta (akár többször is) megcsinálja, hogy WIFI-n ugyan elérhető, de az internet nem működik WIFI-n keresztül. Kábelen keresztül ilyenkor is rendesen működik. Úgy szoktam orvosolni, hogy az 5GHz-es beállításoknál (asszem) a channel mode-ot Auto és 100 között váltogatom, majd mentek, és mentés után elkezd működni.
Van valami tipp, hogy miért "veszíti el" az internetet, miközben WIFI-n továbbra is látható?
Ez egy V2-es router egyébként...::Diego::..
-
MODERÁTOR
-
vargalex
félisten
válasz Intruder2k5 #6092 üzenetére
Itt a remek lehetőség legalább SSH-n megnézni némi információt.
A gyártó weboldalán azt írja, hogy AiMesh képes. Gyárilag az van BroadCom-tól eltérő SoC esetén?
[ Szerkesztve ]
Alex
-
MODERÁTOR
-
-
MODERÁTOR
Nincs tapasztalatom a gyári fw-vel, de nem módosítottad a bejelentkezési nevet? Már ha egyáltalán van ilyen lehetőség benne. Próbáltad az admin és a root variációt is? Tomato-ban pl. SSH-n mindig root a név, de az admin felületen megy a root és az admin is, illetve meg is lehet változtatni.
-
MATEO6600
őstag
válasz Intruder2k5 #6092 üzenetére
Sejtettem, akkor sajna vihetem vissza ha visszaveszik...
-
farkas-j
őstag
Egy újabb trónkövetelő nem is túlságosan húzós áron.
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest