- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
Új hozzászólás Aktív témák
-
stvnppp
senior tag
Sziasztok!
Kb. másfél évvel ezelőtt vettem egy Asus F3ke notit, azóta működik rendesen, nagyon jó kis gép. Azóta nem semmi softwares probléma, de szerintem már megérett egy windows újrarakás. A winchesteren van helyreállító partícióm, és arról szeretném visszaállítani. A kezelési útmutatóban le van írva, hogyan kell, de felmerült bennem pár kérdés, mivel még sosem csináltam ilyet:
- hogyha ezt így megcsinálom, akkor (sejtésem szerint) a gép vásárlásakor feltelepített windows lesz ugyanúgy visszaállítva driverekkel (teljes akkori állípotban, ergo minden adatom, programom elveszlik)?
- ez előzőhöz kapcsolódva láttam a leírásban, hogy van olyan opció, hogy csak az egyes partíciót törölje, és oda tegye újra a rendszert, akkor ez mennyire megbízható? Ekkor gondolom a másik partíció megmarad, és használhatom adatmentésre?
- ha valaki csinált már ilyet, akkor ez kb. mennyi ideig tart?
- milyen problémák merülhetnek fel a helyreállítás során?
Lehet egy kicsit off, de elvileg ide is kapcsolódik a noti márkája miatt (és "mindenki másképp csinálja" elv), és remélem tudtok segíteni, !
A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv
István
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Napelem
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 32/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest