- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
woland
csendes tag
Változó. Eddig négyszer telepítettem újra a win-t (és vele a programokat), és néhányszor feltettem régi ghostolt működő állapotokat. A négy esetből teljesen eltérő volt, hogy mikor feküdt meg szegény gép: fél perc és több nap között változott a helyzet, de előbb-utóbb mindig előjött.
Egy szkenner (Canon Lide 60) telepítése volt az utolsó az előtt, hogy ez az egész elkezdődött (de a telepítés a probléma között kb. két hét telt el). Ezt a drivert először leszedtem, azután újrainstalláltam a wifi drivert, azután újrainstalláltam az egész windows lapolvasó nélkül, de a probléma innentől kezdve folyamatosan fennállt - kisebb-nagyobb szünetekkel.
A gépet alapvetően munkára használom, ezért a snapszeren és az ultin kívül más játék nincs rajta (kivéve persze a wineseket), és rendszeresen mentem ghosttal a rendszert. Tehát a driverek alapvetően azok, amelyeket helyből fel kellett tenni (és amellyel sokáig gond nélkül működött a gép).
Mindenesetre köszi a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest