- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Helló mindenki!
Nos, a problémám nem új keletű, még pedig:
Laptopom többszöri telepítése után rájöttem, hogy a problémát az atkosd2 (ami csak vista-ra megy fel) okozza. Ez egy kis skin szerűség, ami kicsit szépít a az atk hotkey/media megjelenítésén. (ez annyit jelen, hogy nem a jobb felső sarokban jelennek meg a dolgok az Fn+X(fényerő, hang, wifi, bluetooth,...) billentyűk lenyomására hanem középen és kicsit "Vista-sabban" (ha van ilyen). A probléma az, hogy miután újraindítom a gépet telepítés után az asztal közepén mintha egy üveg lap lenne ott ahol megjelennek ezek az "animációk". Így az asztal ezen részén nagyon nem lehet egerészni (kattintani, kijelölni,...), az egér mozog, csak mintha kattintáskor nem a látható ablak lesz aktív, hanem a felette lévő "üveg lap".
Ez az egész csak azért bosszantó mert minden vista által feldobott ablak középen jelenik meg!Ha eltávolítom ezt az ATKOSD2-t akkor megoldódik a probléma.
Már külföldi fórumokon is találkoztam ezzel a problémával, de megoldással még nem. Gondoltam, hátha valakinek van ötlete.
A laptop: ASUS F3Jc AP206 (bár ez itt nem lényeg)
A rendszer: Vista Ultimate 32 és 64 bit(jog tiszta) (mindkettőnél ez a probléma)Előre is köszi!
üdv.: apez
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Milyen monitort vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 12GB 256GB 1 év garancia (akksi hibás)
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest