Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Helló mindenki!

Nos, a problémám nem új keletű, még pedig:
    Laptopom többszöri telepítése után rájöttem, hogy a problémát az atkosd2 (ami csak vista-ra megy fel) okozza. Ez egy kis skin szerűség, ami kicsit szépít a az atk hotkey/media megjelenítésén. (ez annyit jelen, hogy nem a jobb felső sarokban jelennek meg a dolgok az Fn+X(fényerő, hang, wifi, bluetooth,...) billentyűk lenyomására hanem középen és kicsit "Vista-sabban" (ha van ilyen). A probléma az, hogy miután újraindítom a gépet telepítés után az asztal közepén mintha egy üveg lap lenne ott ahol megjelennek ezek az "animációk". Így az asztal ezen részén nagyon nem lehet egerészni (kattintani, kijelölni,...), az egér mozog, csak mintha kattintáskor nem a látható ablak lesz aktív, hanem a felette lévő "üveg lap".
    Ez az egész csak azért bosszantó mert minden vista által feldobott ablak középen jelenik meg!

Ha eltávolítom ezt az ATKOSD2-t akkor megoldódik a probléma.

Már külföldi fórumokon is találkoztam ezzel a problémával, de megoldással még nem. Gondoltam, hátha valakinek van ötlete.

A laptop: ASUS F3Jc AP206 (bár ez itt nem lényeg)
    A rendszer: Vista Ultimate 32 és 64 bit(jog tiszta) (mindkettőnél ez a probléma)

Előre is köszi!
    üdv.: apez

Új hozzászólás Aktív témák