Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem tud valaki olyan helyet ahol olcsóbban lehet asus aksit venni vagy bele valót? Mert az enyém ma reggel zuhant 5 métert betonra... :S

-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
doddencs
üzenetére
Más hálózatokat lát a gép, vagy csak ezt az egyet tünteti ki ilyen "tisztelettel"? Eszközkezelőben mit ír róla, működik rendesen? Sok gépen az FN+F2 kombináció mellett még van egy manuális kapcsoló, amivel szintén ki lehet kapcsolni a wlan kártyát(ez általában egy kis csúszka szerű dolog)
-
törölt tag
Csak azt írtam amit "én tudok", így is kezdtem, mert az én gépemmel (asus) is volt gond (nem érintkezett a jack csatlakozó), erre vissza vittem a nagykerbe, ott azt mondták nem ide, hanem az egyik pláza, "mert hülye azért nem vagyok" üzletébe vigyem, Kicsit (na jó nem kicsit) meg is lepődtem. Oda beadtam, majd ahogyan érdeklődtem a gép iránt folyamatosan mondták, hogy éppen merre jár.
Budapest->Szombathely->Budapest (1,5 hét alatt)
És a szervizes papíron is Szombathely volt, de hogy milyen cég azt most nem mondom meg mert most nincs előttem. Amúgy egy az egyben cserélték az alaplapot
Hasonló volt a dolog egy MSI géppel is, valamint egy hónapja egy FUJi is Szombathelyről jött vissza. Lehet, hogy onnan ki vitték, de az én papíromon, biztos, hogy Szombathely szerepelt!De hadjuk ezt mert ez nem a "Hol szervízelik a notikat?" topik!

-
törölt tag
Én úgy tudom, hogy az ACER notikat viszik Brno-ba, és az ASUS gépeket pedig Szombathelyen szervizelik, ahol az MSI, és még talán a FUJi-SIEMENS gépeket is. De javítsatok ki ha tévednék. Az pedig szerintem is így van, hogy a gépet is küldened kell...

De szerintem az is elég ha a vásárlás helyére viszed vissza és onnan ők intézik. De az biztos, hogy 1,5-2 hétnél rövidebb időre nem szabad számítani! -
törölt tag
Nos, utána érdeklődtem. A helyzet az, hogy anno az IBM aksijaiban volt ilyen. De mivel ugye ez kiderült az IBM-re ráhúzták a vizes lepedőt így kénytelen volt kiadni egy progit amivel ezt a számlálót kilehetett nullázni.
De vannak olyan egyéb progik (nevet sajna nem tok, mert nem találta meg a srác), amivel nem csak kiolvasni de átírni is lehet az aksi vezérlési adatait. Igaz ez pl. csak akkor használható, ha az aksinak csak 1-2 cellája szál el amit aztán a vezérlés kivesz a forgalomból. És mikor a cellá(ka)t kicserélik akkor ezt a tiltást lehet levenni. Szóval izé...
nem tom. szerintem esetleg ha kerítesz egy ilyen progit, bár azt mondta a srác még utána néz ő is akkor legalább megtudod nézni vele, hogy nem-e cella hibás az aksi.
Egyenlőre ennyit tudtam segíteni de ha meglesz a progi neve akkor majd megírom! -
törölt tag
Figyu közben nekem beugrott, hogy hallottam olyat, hogy a mostani aksikban a vezérlés mellett van egy olyan védelem is ami minden feltöltés után vissza vesz az aksi teljesítményéből. Pontos részleteket nem tudok, igazából nem is értem a dolgot, hogy ez miben védi az aksit, de utána kérdezek, ha gondolod, mert állítólag ezt ki lehet iktatni és akkor megint olyan mintha "új" aksid lenne...
-
törölt tag
Azt Garancia futárnak hívják (legalábbis felénk), de nem tudtam, hogy az ASUS-nak is van!
Mert, ha ez igaz akkor én is őket, hívom. A szám, az a "nemzetközis" papíron szereplő telszám. amin a szervizek vannak felsorolva?
És amúgy érdekesség képen az Acer gépeket Csehországba viszik ki, Bruno-ba.
-
törölt tag
Hát szerintem Intel-l jobban jársz (én is jobban bízok benne). Az 1.6-os Core Duo-n el fog "döcögni"
a Vista. Igazából ram kell neki, tapasztalataim szerint... már pedig ebben 2GB van és az nem rossz!
De az, hogy van-e a géphez Op.rendszer az ne motiváljon, azt lehet rátenni később is (és tuti fogsz is). És arra figyelj, hogy az asus notikhoz NEM opcionális a táska és egér, hanem ALAP felszerelés.üdv.: apez!
Jó vásárlást!
-
törölt tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Ezt most pontosan nem értem mire írtad...
Amúgy teszek fel az "üveg lapos" problémáról egy képet, mármint, hogy melyik területről beszélek, azaz írok. -
törölt tag
válasz
hegyicapa
üzenetére
Hát 137Gb az valóban kevés...
Ha sima 3.5-ös lemez lenne azt mondanám limitálva van és csak a jumper-t kell levenni, de ez lapos vinyó (
). Szóval nem marad más mint az hogy az XP nem tudja lekezelni. Ha teheted akkor olyan XP-t tegyél fel amiben integrált SP2 vagy SP3 van vagy Vista-t(annak tuti nem lesz gondja) De, ha az SP3-s XP se jó akkor driver kell a merevlemezhez és azt bele tudod integrálni az XP cd-be az nlite nevű kis progival!Sok sikert!
Üdv.: apezUi.: Várom az én problémámra is a választ!

-
törölt tag
válasz
Levi123
üzenetére
Levi123! A hotfix egy úgy nevezett "gyors javítás". Ami az Fn funkció billentyűkhöz kell az pedig a hotkey program.
Ha azt akarod (bár nem tudom az sikerült-e), hogy az Fn+F2 -vel (nem tom pontosan mi a kombináció) kapcsolni lehessen a wlan-t és a bluetooth-t akkor fel kell tenni a "Wireless consol" nevű progit.
Ha a hangkártya drivert telepíted akkor pedig arra figyelj, hogy előtte tedd fel azt a Windows javítást amit már tegnap belinkeltem, de azért most is kiteszek:[windowsxp-kb888111-x86-hun.exe]
Csak ez után telepítsd a realtek drivert a hangkártyához.
Ui.: LaszTheGreat! Szerintem neked ugyan ezek a dolgok kellenek!!!

-
törölt tag
Helló mindenki!
Nos, a problémám nem új keletű, még pedig:
Laptopom többszöri telepítése után rájöttem, hogy a problémát az atkosd2 (ami csak vista-ra megy fel) okozza. Ez egy kis skin szerűség, ami kicsit szépít a az atk hotkey/media megjelenítésén. (ez annyit jelen, hogy nem a jobb felső sarokban jelennek meg a dolgok az Fn+X(fényerő, hang, wifi, bluetooth,...) billentyűk lenyomására hanem középen és kicsit "Vista-sabban" (ha van ilyen). A probléma az, hogy miután újraindítom a gépet telepítés után az asztal közepén mintha egy üveg lap lenne ott ahol megjelennek ezek az "animációk". Így az asztal ezen részén nagyon nem lehet egerészni (kattintani, kijelölni,...), az egér mozog, csak mintha kattintáskor nem a látható ablak lesz aktív, hanem a felette lévő "üveg lap".
Ez az egész csak azért bosszantó mert minden vista által feldobott ablak középen jelenik meg!Ha eltávolítom ezt az ATKOSD2-t akkor megoldódik a probléma.
Már külföldi fórumokon is találkoztam ezzel a problémával, de megoldással még nem. Gondoltam, hátha valakinek van ötlete.
A laptop: ASUS F3Jc AP206 (bár ez itt nem lényeg)
A rendszer: Vista Ultimate 32 és 64 bit(jog tiszta) (mindkettőnél ez a probléma)Előre is köszi!
üdv.: apez -
törölt tag
válasz
pepe1970
üzenetére
Szia!
Nem tom a problémád fenn áll-e még de talán tudok segíteni.
Ha Realtek AC'97-es hangkártyád van (már pedig az asus gépekbe azt pakolnak) akkor a driver telepítése előtt fel kell tenned egy frissítést vagy javítást (ki hogy nevezi) a Windows-hoz. Még pedig a windowsxp-kb888111-x86-hun.exe-t ezt be is linkelem:[windowsxp-kb888111-x86-hun.exe]
Sok sikert remélem segítettem!
Üdv.:apez
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- OLED monitor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Villanyszerelés
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- További aktív témák...
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G5 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Amúgy a probléma még mindig fenn áll szóval, ha valaki tudna egy aksi boltot ajánlani...

Mert, ha ez igaz akkor én is őket, hívom. A szám, az a "nemzetközis" papíron szereplő telszám. amin a szervizek vannak felsorolva?
Pyttawrx