Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
- sziku69: Szólánc.
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
Új hozzászólás Aktív témák
-
ML320
senior tag
Én a következő sorrendet használom:
Infupdate - ATK drv - ATK Hotkey - VGA - UAA - hang - modem - kártyaolvasó - Lan - Wlan driver (a konzolnak van előnye és hátránya is, azt első körben kihagyom) - TPM, kamera, pachek, egyebek...Az Inf szerintem a legfontosabb, hisz erre épül a rendszer. Az ATK Hotkey a felső menüsor müködését, illetve a FN gomb szerepét jelzik. A VGA-t rakom fel korábban, mert maximáliss felbontás mellett legalább mindent látok. Utánna UAA. A futása közben bedobja, hogy új hardvert talált, de nem érdekes, még a mégsét sem nyomom meg. Az audio, majd a modem setupja után eltűnik. A TPM-et azért érdemes felrakni, mert forróbillentyűvel, vagy gombbal/kapcsolóval kiiktatható a tapipad. Nem lóg bele a ruhád ujja, és nem pozícionál félre a hozzászólások írása közben.
A Wlan érdekes eset. Találkoztam olyannal, hogy a windowsos wlan kezelés jobban működött, és olyannal is, hogy a konzolos ment csak. Az átlag felhasználónak könnyebben adok segítséget, ha csak a driver van fent. A wines hálózatkezelést jobban ismeri minden szervíz.Ez mondjuk az én szokásom. De minden "szakember" más és más jelleggel telepít. Erre nincs könyv, előírás, semmi. Biztos van, aki más sorrendet alkalmaz. Nekem ez vált be.
Ja, és egyszer sem csinálok újraindítást. Csak a legvégén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5500 i5-8365u / 16gb ddr4 / 250gb m.2 ssd/
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 500GB I DVDRW I DP I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő