- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
skornail
csendes tag
válasz
radamsky #4463 üzenetére
valami konkrétabbat mondjatok, mert kidobom ezt a szart nemsokára!
Leszedtem a drivereket a honlapról és újraraktam... semmi!
Lövésem nincs, hogy mi baja van, minden tesztet lefuttattam már, a videó is remek, a hang az külön is akad, és ha képpel együtt van, akkor akasztja a képet is.
Én nem tudom, hogy minek mennyi a normális értéke, és a géppel összességében nincs is baj, amire kell, mindenhez megfelelően gyors, de ez a görcs napok óta leírthatatlan, és ami megböbbentett, hogy a semmiből bukkant fel, és a teljes formázást, újratelepítést követően tökéletesen ugyanazt a hibát produkálja...
Ha egy sima winamp megy, vagy bármilyen más lejátszó, a proci 15-20%-on megy... de miért? Fent van a drivere, és működik, és minden ok látszólag...
A régi gépem kb negyed ilyen jó sem volt, és soha egyetlen egyszer nem volt vele ilyen baj, a procihasználat ott winamp mellett 2-3% volt max!
Ja és ez a 60 fokos hőmérséklet nem akkor van, amikor órákig nem tudom, spss-t számoltatok vele, hogy beleizzad a proci, hanem amikor semmit nem csinál, csak megy... mostmár zenét sem hallgatok, mert ha még egyszer bedadog, kivágom az ablakon!
Valami használható ötlete nincs valkinek?
Ok, telepítsem újra megint, de hogy? Már megtörtént, és semmi javulás!
Ja... nem tudom, de ez is kicsit furcsa, a thunderbird 10 percenként jelez, hogy kaptam 4-5 levelet, ami persze nem igaz... csak mint járulékos tünet!
Lehetne akár vírus is, gondolnátok, de gyári telepítőcd-n kívül mást nem tettem a gépbe.
HELP!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon szép!! Dell Latitude 5490 i5-8350U 16GB 512GB SSD
- Latitude 5501 15.6" FHD IPS i5-9300H 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Megkímélt!! Dell Latitude 5480 i7-7820HQ 32GB 1TB SSD
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3512
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3540M I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest