Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• PIROPLAST1

csendes tag

válasz azbest #38426 üzenetére

Szervusz , még akkor letöltöttem egy Perfect Blacksreen Wallpapert és azon is ugyanúgy ugyanazok a kagylós szar világos bevilágítás volt körben .
    Most letöltöttem az Amoled kijelzős telefonomra is , de az hibátlan tökéletes , teljes képernyős feketét teljesít .

Tudok itt valahogyan fotókat közzétenni ?
    Akkor is készítettem a laptop kijezőről amikor észrevettem és akkor is , amikor az első szervíz után elhoztam , ugyanolyan szar ! Hihetetlen !

Figyeld , ez a szervíz magyarázata , kimásolom :

Megjegyzés: A készülék jelzett rendellenes működését az kijelző meghibásodása okozta. A hibajelenséget az kijelző modul cseréjével hárítottuk el A készülék a gyártói végteszten sikeresen megfelelt, a specifikációknak megfelelően működik. Az IPS panelek előnye a meleg szintartomány és a szinek valósághűbb, valamint a színátmenetek pontosabb megjelenitese az egyéb technológiával készített panelekkel szemben. A hátránya, hogy a feketét és a sötétebb színeket rosszabbul jeleniti meg. Ez a probléma különösen akkor figyelhető meg, ha sötétben használják a készüléket, tehát a környezeti világítás nagyon alacsony, ekkor a kijelző jöval világosabbnak érzékelhető. A kijelző széleinel ilyenkor tapasztalható a háttértény bevilágítási jelenség. Az aktualis piaci trendeknek megfelelően a
    felsőkategóriás készülékek jelentős is része része IPS panelt használ, melyek kivétel nélkül rendelkeznek a háttérfény
    bevilágítás jelenségével. Ez a háttérfény bevilágítás a technológia sajátja, eltüntetése a jelenlegi technológiai szinten nem lehetséges.

Az a FŐ probléma , hogy nem egységesen fakóbb a fekete , hanem összevissza kagylósan körben .
    És az a ledurvább , hogy pont az OLED nek kellene mély hibátlan feketét adnia ...

Új hozzászólás Aktív témák