Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cs.zs. #36081 üzenetére
Eleve ugye azért problémás, mert már vásárlásnál el kell döntened. Pl én speciel a laptopomból eleve 32 GB-osat akartam venni, de nem volt erre opció ebből a ROG szériából, csak, akkor ha ilyen 3080-as GPU-val párosítom ...
A másik része a dolognak, hogy a RAM is meghibásodhat. Akkor ugye megint az van, hogy még cserélni sem lehet, csak az egészet
Igen, a használt gépes hirdetéseknél látom Facebookon, hogy ennyi rammal, meg jó kis sebezhető intel 7.gen (az már nagyon modern
), előtti 3.-4. genes CPUkkal ja meg DDR 3-mal hirdetik. Hivatalosan csak a Windows 10 megy rájuk, de azt 2-4 GB RAM-mal használni ...
A kisebbik laptopban (HP Pavilion 15-cc516nh - 2LE41EA) 8 GB RAM van nekem is, de bővíthető. Viszont a 8-as DDR4 2133-as, és nincs leforrasztva, valamint van egy bővítő hely neki szabadon hagyva. Szóval 16 GB-ra feltornázhatnám. De anyám használja, és elég neki
#36080HartgeH3-2.8: Helyes, én bevállaltam pár hónap szünet után, nincs bajom vele, és cserébe tudok váltogatni a Silent meg a Perfomance között
Új hozzászólás Aktív témák
- Már nem tudni, hogy mikor kerülhetnek piacra a DGX Spark gépek
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- Gran Turismo
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- VivoBook S413EA 14" FHD IPS i5-1135G7 8GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus FX516PE 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus rog Zephyrus g14
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest