Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Mikulásbá #34222 üzenetére
Azt tudom, hogy van forrasztott ram, csak abban vagyok bizonytalan, hogy a K3402ZA sorozatnál 8 vagy 16, mert mysoftnál 32GB-osra bővítéssel is árulják. Hétfőn kiderül
Valamelyik felsőbb kategóriás sorozatnál meg már 16-ot forrasztanak. Csak annyira sokféle változatuk van, hogy képtelenség követni
Sajnos a youtube videókon főleg indiai régiós bemutatók vannak és hát azok csak reklámozzák őket, nem mutatnak rendes technikai részleteket vagy szétszedést.
Az jó, ha nem kell kézzel telepítgetni mindent. Thinkpad és dell vostro gépek, meg egy fujitsu vesz körül, azokhoz is volt ilyen segédprogram. Akkor asusnál sem lesz macerásabb a telepítés.
szerk: Úgy általában is kíváncsi leszek arra, hogy mennyire érezni majd jó felépítésűnek. Munkahelyen gépbeszerzésben részt szoktam venni és hát 400 alatt nem nagyon van értelmes alternatíva, persze 700 körül már komolyabb üzleti szériák is befigyelnek, de azért 10-20 gépnél nem mindegy a különbség. Bővíthetőség, teljesítmény, portok szempontjából minden lábon van lőve üzleti szériából ezen a szinten. Most ezt a vostrot szoktuk venni, míg ki nem fut - 32GB rammal és 500GB ssd-vel br 320ért szokott lenni, gynús hogy kifut nemsoká. Kettől már kellett javíttatni a 10-15 db-ból, de azokra van helyszini szerviz. Amúgy van vagy 40 dell vostro és latitude a cégnél már.
A ram bővíthetőség, háttértár bővíthetőség és lehetőleg 2 kijelző ráköthetőség valamilyen gazdaságos formában a cél nálunk. A vostronál már csalni kellett ezzel.
A korábbi vivobookokat többek közt a monitor ráköthetőség limitek és a nem bővíthető ram miatt kerültem el a csábító oled ellenére. De most majd ...
#34224 tomp
az expertbook az az asus féle üzleti széria, ha jól emlékszem. Megnézem majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Bluetooth hangsugárzók: különlegesebb darabok
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Esztétika hibás, sérült!!! HP 450 G6 i5-8265u / 12gb ddr4 / 250gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- Asus ROG Strix G15 Ryzen 7, 32GB RAM, GTX 1650, 144Hz
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ASUS ROG Strix G15
- X1 Yoga 8th 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB magyarított vbill aktív toll ujjlolv IR kam gar
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest