Új hozzászólás Aktív témák

• Silenzio

addikt

válasz Moonlight001 #3355 üzenetére

Én ugyan csak utólag olvastam ezt a remek kis párbeszédet, de tényleg ne várj mást, előadod, hogy mennyire kezdő vagy, ők pedig felvetettek egy, a hozzászólásodból logikusan kikövetkeztetett lehetőséget, mert ha külön nem is mondod hogy kezdő vagy, én akkor is erre jutottam volna. Szóval ez sztem egyáltalán nem volt lecseszés, sem evidens, mellesleg az evidenciákat általában kimondjuk - bonyolult dolgok ezek, a lehetséges hibák száma elég nagy. Én idestova 12 éve használok pc-t, mégsem volt evidens SZÁMOMRA SEM, hogy 32 bites xp-re a 64 bites hw ellenére 32 bites driverek kellenek. Mióta x2-esem van, persze az, de senki sem születik hw-gurunak. Szóval mutass egy kis tiszteletet, a türelem gyakorlásának kölcsönösnek kellene lennie: feléd ha valami triviálisat vétesz, felénk ha esetleg evidenciákat kérdezünk. Nekem is reagáltak már ilyesfajta lekezelő hozzászólásokat, és max egy :DD volt a válasz meg hogy közöltem: jah hát ezt tudom én is. Durva voltál, és a sértődöttségeddel másokat is megbántottál. Kicsit óvatosabban a jövőben!

A hsz-emre valaki? Tegyek fel Vistát? Mikor leszedtem a windows-t, még nem volt gond a hanggal, most meg egyértelműen hw-hibának tűnik...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés