Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
Moonlight001 #3355 üzenetére
Én ugyan csak utólag olvastam ezt a remek kis párbeszédet, de tényleg ne várj mást, előadod, hogy mennyire kezdő vagy, ők pedig felvetettek egy, a hozzászólásodból logikusan kikövetkeztetett lehetőséget, mert ha külön nem is mondod hogy kezdő vagy, én akkor is erre jutottam volna. Szóval ez sztem egyáltalán nem volt lecseszés, sem evidens, mellesleg az evidenciákat általában kimondjuk - bonyolult dolgok ezek, a lehetséges hibák száma elég nagy. Én idestova 12 éve használok pc-t, mégsem volt evidens SZÁMOMRA SEM, hogy 32 bites xp-re a 64 bites hw ellenére 32 bites driverek kellenek. Mióta x2-esem van, persze az, de senki sem születik hw-gurunak. Szóval mutass egy kis tiszteletet, a türelem gyakorlásának kölcsönösnek kellene lennie: feléd ha valami triviálisat vétesz, felénk ha esetleg evidenciákat kérdezünk. Nekem is reagáltak már ilyesfajta lekezelő hozzászólásokat, és max egy
volt a válasz meg hogy közöltem: jah hát ezt tudom én is. Durva voltál, és a sértődöttségeddel másokat is megbántottál. Kicsit óvatosabban a jövőben!
A hsz-emre valaki? Tegyek fel Vistát? Mikor leszedtem a windows-t, még nem volt gond a hanggal, most meg egyértelműen hw-hibának tűnik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó - Acer Predator Helios 300 (PH317-55-71VR) + 2026.05-ig garanciális.
- Lenovo ideapad 100 i3-5005u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / akku rossz- karcos
- VivoBook 15 X540UBR 15.6" FHD i3-8130U GeForce MX110 12GB 480GB magyar bill gar
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 32GB 500GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe gar
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest