Új hozzászólás Aktív témák

• amdboy

senior tag

Sziasztok! Megoróbálom leírni a problèmámat èrthetően :D Szóval a gond az, hogy a gyerek játszott tegnap a laptopon ès most használni akartam, felnyitottam ès azt láttom, hogy a kijelzőn alsó felèben van egy fekete csík, illetve pár fekete nègyzet szerü valami. Olyan mint ha a billentyükből pár darab illetve a space bill látszodna halványan a kijelzőben. Ha lehajtom ès oda mèrem a foltokat, tènylegesen ugyan ott vannak a kijelzőn mint a billentyün. Mint ha tükörkèp lenne a kijelzőn a gombokat tekintve. Megoróbáltam tisztitószerrel, ami alkoholos leszedni, mert olyan mint ha a (festèk ragadt volna a kijelzője a billentyükről) de nem nagyon akar lejönni. Azt mèg tudni kell, hogy az ablak mellett hagyta a gèpet ès szerintem tegnap egèsz nap sütött rá a nap, elkèpzelhető, hogy esetleg a festèk valamilyen formában megfogta a kijelzőt?? Vagy ez hülyesèg? Egyenlőre így hirtelen másra nem tudok gondolni. Esetleg valaki látott vagy hallott már ilyet? Mert èn mèg nem, ès elèggè zavaró. :U :F

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés