- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
Tegnap írtam az Asus -nak és rákérdeztem a garira, mivel új lapot kapott, így mi változik.
Ezt a választ kaptam rá most:Tisztelt Ügyfelünk!
Az ASUS Magyarország ügyfélszolgálata nevében köszönettel vettük megkeresését.
A regisztrációban szereplő adatok nincsenek összekötve a szerviz rendszerrel, így nem látjuk mi van oda feltöltve.
A készülék garanciája tartalmaz 1 éves kötelező és egy éves önkéntes jótállást tartalmaz. Az önkéntes jótállás a gyártó előírásai szerint működik. Ebben az időszakban nem indul újra a készülék garanciája például.
Az alkatrész csere az önkéntes garanciális időszakban történt meg, így a javítás lezárásától számítva az alaplap 1 év garanciát kap újra. Tehát az alaplapja 2020 március 12-ig lesz garanciális. A készülék többi alkatrésze a vásárlástól számított két évig.
A készülék alapgaranciája a szervizben töltött idővel hosszabbodik meg ez számításaim szerint 15 plusz napot jelent. A logisztikai idők nem számítanak bele sajnos a kiterjesztésbe.A készüléke a tegnapi napon elkészült. Ma vagy holnap kézbe is veheti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus G752VS Gamer laptop eladó!
- Laptop i7, 11. gen., 32GB Ram, 512 SSD, újszerű számítógép
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-8565U I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest