- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- kraftxld: Untappd lista
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterson_
addikt
Most jövök a szervizből, hát érdekes tapasztalat volt.
Egy dekoratív hölgy fogadott, akinek előadtam, megmutattam a gép hibáját.
Oké, oké, beveszik, mentésem van-e az adatokról.
Hát mondom, nincs, hirtelen nem is lenne mire, de hát miért fontos ez ennél a hibánál, hisz a gép többi része kifogástalan.
Erre, hogy hát volt már rá példa, hogy mindent letöröltek róla, pedig kijelzővel vitték be, és ő nem vállal felelősséget, etc.
-Wtf?
Ekkor kissé elbizonytalanodtam, hogy egyáltalán beadjam-e, amin erősített az is, hogy a kiscsaj bő két hetet mondott, plusz, hogy mindenképp ott kell hagyni, mert egyedileg rendelnek alkatrészt.Amikor már megindultak az izzadtságcseppek a homlokomon, inkább közös megegyezéssel kihívott egy szervizes kollégát.
Megnézte a srác, mondta, hogy ez egyértelműen panelhiba, jó esetben hozzá sem nyúlnak a gép többi részéhez, nemhogy még winyót cseréjének/formázzanak.
Rákérdeztem még, okvetlenül ott kell-e hagynom, amire a válasz sajnos igen volt, viszont megnyugtatott, hogy szerinte nem lesz ez két hét, de lehet, hogy egy sem.
A panel dologról is érdeklődtem, de azt mondta, hogy teljesen változó, hogy melyikben milyen panel van típuson belül is, tehát elvileg vegyesen van most is Samsung és LG.Így végül otthagytam, és várom a további fejleményeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- T495 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 3500U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv új akku gar
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3500
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest