Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
válasz
Peterson_
üzenetére
na jó, de ezeken a dolgokon miért lepődsz meg? A nő felkészít bármilyen eshetőségre. Inkább mondja, hogy 3-4 hét és legyen mentés, mint hogy 1 hetet ígérjen, aztán verjék nála az asztalt, ha nem készült el, meg ha elvesznek az adatok valamilyen oknál fogva. Így legalább be vannak biztosítva, hogy ők szóltak. Ha nem történik semmi és 2 héten belül megvan, akkor az az ügyfél számára elégedettség növelő tényező. Ez mindenhol így működik.
A 2 hétről pedig többször írtam már én is itt a topicban. Ennyi az alap, ennyi időn belül próbálják elintézni a garanciális javításokat, mert nyilván nincs minden polcon. Ha épp van az a bizonyos alkatrész, amire szükség van, akkor hamarabb készülnek el. Azonban előfordul olyan is, hogy valamilyen ok miatt (többnyire alkatrész beszerzés megakadása) kicsúsznak még a 2 hétből is.
Ha tudnád, hogy egy htc telefon javítása régen 1 hónapos szervizt jelentett (a telemaxra váltás óta még rosszabb). Az fixdirect még a jobb szervizek között van. Senkinek sem kívánok egy telemaxos, vagy concord-os agyérgörcsöt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Azonnali játékos kérdések órája
- Kriptovaluták és az adózás
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Elektromos autók - motorok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- HP Pavilion 15-bc512nh (Core i7-9750H / 24GB DDR4 / 512GB / GTX1650 4GB / Win11) ÁFA, Garancia
- X1 Carbon 10th 27% 14" FHD+ IPS i5-1240P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Újszerű!! Lenovo X1 Carbon GEN6 / i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD / Magyar v.bill
- Újszerű!! Lenovo T14 GEN2 / i5-1145G7 / 16GB RAM / 240GB SSD / Win 10 Pro / EU v.bill
- Újszerű!!! Lenovo L14 GEN5 / Intel Core Ultra 7 155U / 16GB RAM/ 512GB SSD / Win 11 / EU v.bill
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
illetve akkor szurkolj, hogy samut kapj, én elég nagy különbséget láttam köztük (most már gépnél vagyok, meg tudtam keresni:
Pyttawrx