Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Garry84: Sumák aprós?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acsifun
aktív tag
Sziasztok!
Nemrégiben vettem egy Asus N551JK-CN192D-t, 2-3 hónapos jelenleg a gép és olyan problémába ütköztem, hogy nem müködik pár billentyű mégpedig a : P,Ö,Ü,Ő.É,-egymás mellett vannak gondolom sorba vannak kapcsolva egymással van még rá laptopszalonos garim, de ez normális hogy így összefossa magát egy új gép?(ráadásul az előző Lenovomnál és Dellemnél sem volt soha ilyen gond...agyon dícsérték az Asust)
Nem lett leöntve semmi, végig tiszta íróasztalon használtam és nem extra körülmények között szóval ezek a gombok alig voltak használva...
Találkozott már valaki ilyennel?
és ha igen akkor mire kell számítanom garancia ügyben, egy hétig vagy több ott lesz náluk én meg gép nélkül maradok? esetleg kitalálják h de mégis user error es leöntöttem?Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai tulajdonban sem változtat nevet a MediaMarkt
- BestBuy topik
- Amazon Kindle
- Milyen monitort vegyek?
- Synology NAS
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Macska topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Dobozos // GARANCIÁLIS // MSI BRAVO 15 // Ryzen 7 7735HS // 16GB RAM // 512GB SSD // RTX 4050
- DELL WD19S 130W új, bontatlan dokkolók eladók
- Dell Latitude 7410 27% ÁFA ,14" ,i5-10310U ,16GB ,256GB ,1 év garancia
- Thinkpad X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- - 64% Thinkpad T14 A+ / új akku ! gyárilag Magyar / 14" FHD / Core i5 / 16 / 512GB / +SZLA +GARANCIA
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- AKCIÓ! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest