Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yummy
tag
válasz
Gergosz2
üzenetére
Koszi de sikerult valahogy megcsinalnom, mar nem tudom melyik megoldas jott be, de sikerult felraknom.
Jo gyors kis gep, tetszik nagyon a bill. vilagitas, a hangja nekem halk, viszont eleg jol szol, szep benne a "bass". Elozo laposba ilyen nem letezett igy ez meglepo volt. Az elozo packard bell utan az anyaghasznalat is premium kategoriasnak hat, nem gagyi muanyag. A kijelzo szerintem szep, ami fura, hogy nehany dolog olyan "homalyos" a kijelzon. Pl valami telepito elougrott a betuk meg maga az egesz homalyos mintha maradt volna 1366ba nem pedig fhd. A kijelzo tobbi resze pedig tu eles. Ez kicsit erdekes. Jo lapos kis gep, foleg a kijelzo. Valaki irta mintha nem menne neki a 2 huto kozul az egyik, hat nem tudom, hogy ebbe is 2 van-e, de en is csak bal oldalon erzem, hogy fujja a dolgokat.
Azt remeltem, hogy a diablo3 jol fog futni rajta, de csalodtam, mert akadozik. Vsync nelkul maxon 100fps megvan aztan beszaggat ilyen 40-50re aztan vissza 100ra. Ha vsync be akkor ugye 60ra lockolja, na itt leugral 30-40re es akadozik. Szepen fut 60al aztan hirtelen ugral. Friss driverek vannak rajta, legujabb gforce drivert is felraktam ra.
A tapipad kicsit erzekeny, lehet meg en vagyok a bena de nekem a gorgeto sav hianyzik, vagy en nem tudom elovarazsolni. Tetszik hogy jo nagy hely van a csuklodnak, kenyelmesen elfer rajta a kezed. Tobbire nem volt idom majd ma meg tesztelem.
Nekem eddig nagyon bejon
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A5000 64GB 1TB SSD FHD (ELKELTEK)
- Creality Nebula Camera
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx