Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nbali88

csendes tag

Korábban már kértem tőletek segítséget azzal kapcsolatban, hogy a notebookban ( Asus n550JK˛/i7 4700HQ, GTX 850m,) a ventilátorok folyamatosan mennek nincs olyan állapot hogy nem pörögnek. (ja igen a lényeg a gép új 1hetes.)

Win 8.1 64 bit-es oprendszerrel fut a gép, újratelepítettem az oprendszert az összes drivert is értelemszerűen felraktam, nVidia driverre ráfrissítettem de a probléma továbbra is fenn áll.
    Diagnosztikai szoftverrel néztem volt, hogy 29 fokos volt a processzor-video kari ( mert nem fűtött helyen volt a gép) és akkor is ment a ventillátor (2200rpm-en szoftver szerint, játék alatt 3500rpm-re megy fel).

Nem hangos a gép még így sem, elviselhető bőven csak azért kicsit zavar a tudat hogy folyamatosan mennek, egyrészt hamarabb elkopnak másrészt a fogyasztás is nagyobb így. Valakinek valami ötlet? Esetleg ez így lett kitalálva az erős processzor ill. vidkari miatt hogy sose álljanak le teljesen a ventilátorok vagy még mindig valami illesztőprogram-driver okozhatja a problémát ? (ahonnan vásároltam bolt rájuk írtam azt a szerintem marketing választ kaptam hogy a nem eredeti win8.1 miatt van , amit nem tartok túl valószínűnek)

(köszi előre is a helpet.)

Új hozzászólás Aktív témák