Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Cybertruck Taipeiben
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Őskoczka
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Alsó-Középkategóriás Gamer konfig, 2024 őszén
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZavaBalazs
őstag
válasz nbali88 #20841 üzenetére
én ezt nem értem, gyerekek. ugyanezt eljátszom, a sémánál kiszedem az adaptív fényerőt, és mégis, ha mondjuk 10 mp erejéig az onedrive képnézegetőjében (sötét lap) időzök, majd átváltok a gmail felületére (világos lap), elsőre tompa, sötétebb, szar kontraszttal, és kell neki egy 5-10 mp mire visszaáll rendesre.
még azt is beállítottam, hogy a halványított kép fényereje egyezzen a normál fényerővel (hátha azok között váltogat), emellett az adaptívot kiszedtem, és mégis, még mindig sötétül-világosodik.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Leleményes
tag
válasz nbali88 #20861 üzenetére
Nekem ezzel a géppel vannak gondjaim azért.
Touchpad szar
Hangzás Lenovo y50 jobb. Viszont N550 kijelző 1000x jobb.
Hangkártya. Jó, van ereje, de torzít! 2 gépen is néztük (ráadásul nem ugyanaz a pontos típus) mindkettőnél jelen volt. USB hangkártyával semmi gond.
HDD überfos. Igaz be sem kapcsoltam vele, ment ODD helyére. Ha arról játszok zenét, percenként megakad, felpörög a HDD és folytatja. -
csibusz0314
aktív tag
Plusz ha esetleg valakinek ezek után is fennáll a probléma, mert nekem így volt akkor:
- jobb klikk az asztalon
- grafikus tulajdonságok
- energiaellátás
- fülecske -> akkumulátorról
- megjelenítő energiatakarékosság technológia letiltásaNekem ezzel működött, az adaptív fényerő annyi volt, mint halottnak a csók
-
fmfizikus
tag
Köszönöm. Ezt biztos nem találtam volna meg magamtól. Sajnos úgy érzem, hogy még nem tökéletesek a beállítások. Épp ezért nekem egy picit csalódás az N56 a Z580 után, de valószínű azért, mert még nem állt be a rendszer. Én egyébként szerettem a Lenovót, de túl nagyok voltak az elvárásaim az Asus felé. Még szoknom kell a matt FHD kijelzőt is. Ami viszont óriási találmány az a billentyű háttérvilágítás. Nem is tudom, hogyan tudtam eddig nélküle élni.
-
csibusz0314
aktív tag
válasz nbali88 #20825 üzenetére
Nekem is ez volt, és azt hittem agyf@szt kapok... De ... Jobb klikk szépen belemész az intel HD-nak az irányítójába, ott van olyan hogy energiatakarékosság és ki kell venni az autófényérzékelést
Ha szóról szóra kell este is szívesen leírom
Én is amúgy pont netezés közben vettem észre, olyan oldalakon ahol ilyen szemcsés a háttér és scroll közben folyamatosan vibrált újratöltött.. Jesus...[ Szerkesztve ]
-
benyito
csendes tag
válasz nbali88 #20815 üzenetére
Csúnya lenne ha megállna a venti. Ezeknek a prociknak még tutira kell az aktív folyamatos hűtés, anélkül egy két szóból megfőnének az office alatt is. (legalábbis legjobb tudomásom szerint)
Ha jól tudom inkább már az U végződésű processzorok tudnak ventimentes működést is produkálni, ezek még nem.
A repülés titka az, hogy valaki próbálja ledobni magát a földre, de elvéti. - Douglas Adams
-
nussa5
aktív tag
válasz nbali88 #20815 üzenetére
Nyugodj meg, teljesen normális működés a ventik állandó üzemelése. A fordulatszám az ami változik a teljesítmény és a beállított energiaséma szerint. Quiet office alatt nem is hallani annyira csendben van. High performance alatt játék közben a 3500-as fordulat is jó. Tud még ennél vadabb tempóban is pörögni.
-
dkpisti
tag
válasz nbali88 #20632 üzenetére
Energiaséma beállitásokat nézd meg az enyém is megy mindig,bár be lehet passzivra rakni,de nemakarom megsütni,
# Runo: hdd helyére menne az ssd ... tudom hdd ssd csere 3perc de nem akarom külsőbe rakni a hdd-t direkt gépbe akarom,hogy maradjon ezért kérdeztem
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Starlink
- Milyen légkondit a lakásba?
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Üzleti vita és megbeszélés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Ukrajnai háború
- Bambu Lab 3D nyomtatók