Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Ezt csak azért írtam, mert mi történne a füvön ABS-el? Semmi, mert ahhoz hogy működjön az ABS, tapadás kell, de az meg füvön nincs. Egyébként LMU-t is megvettem és tegnap este mentem néhány kört, de nekem ott a kanyar előtt a fék blokkol mintha muszáj lenne. De ez olyan konstansan teszi, mintha így írták volna meg a programot (nyilván így is írták meg). És nem padlózom a féket, próbálom fokozatosan elvenni, de akkor is. Ezek nem mások mint programok amit meg kell szokni aztán lehet jól mókázni mindegyikkel. Nem véletlenül tanulják meg néhányan kontrollerrel is játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- PowerColor RX 7900 XTX RED DEVIL 24G videokártya garanciával
- Dobozos Új Lenovo ThinkBook 16 G7 Szépséges Laptop 16" -45% Intel Ultra 7 165U 12 Mag 16/512 FHD+
- LG 55QNED80T3A 2024 - 4K Ultra HD, QNED okos TV 23 hó garanciával.
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor Pivot is, állítható magasság S27A850D PLS panel, picit gyenge talp
- szinte új DELL C2422HE full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Byski Áramláskijelző.
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest