Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tósoki
csendes tag
Helló!
Szerintem kissé erős szavakat használsz "fake effekt".
Az általad említett LMU lassú tempós úthiba szerinted abszolút valós? Egy versenyautó kőkemény futóműve ha alacsony tempónál olyan, akkor 180-200 km/h leesne az útról. A billegés és remegést esetén ne keverjük a terhelés valtás során érezhető bolintással.
Ez a"közepes húzás a kanyarokban" ez alatt mit értesz? (Egyebként a valódi autó is igyekszik mindig központba húzni a kormányt.)
Én pont az alulkormányzással szenvedek. A külső íveken pályahátárt sértek a kupás Porsche-val. Viszont pont a Porsche esetén érzem azt, hogy teligázas kigyorsításkor elkönnyül az eleje. Amit a valódi Porsche-s tulajok is említenek pályanapokon.
Sőt nekem a megjelenéskor Imola-ban a 2-3-4 kanyarokban a Porsche mozgása pont ugyanazt az érzést adott mint RF2-ben.
Magam is nagy kritikusa vagyok a az EVO-nak és az LMU-nak is az voltam EA folyamat alatt. De biztos vagyok benne, hogy jó irányban halad a dolog.
Nekem a fékezés ad némi ACC-s áthallást, ezt remélem javítják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi Mi 11 Lite 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: BLACK NOVEMBER -30%
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest