Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
 - btz: Internet fejlesztés országosan!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Tósoki
csendes tag
Helló!
Szerintem kissé erős szavakat használsz "fake effekt".
Az általad említett LMU lassú tempós úthiba szerinted abszolút valós? Egy versenyautó kőkemény futóműve ha alacsony tempónál olyan, akkor 180-200 km/h leesne az útról. A billegés és remegést esetén ne keverjük a terhelés valtás során érezhető bolintással.
Ez a"közepes húzás a kanyarokban" ez alatt mit értesz? (Egyebként a valódi autó is igyekszik mindig központba húzni a kormányt.)
Én pont az alulkormányzással szenvedek. A külső íveken pályahátárt sértek a kupás Porsche-val. Viszont pont a Porsche esetén érzem azt, hogy teligázas kigyorsításkor elkönnyül az eleje. Amit a valódi Porsche-s tulajok is említenek pályanapokon.
Sőt nekem a megjelenéskor Imola-ban a 2-3-4 kanyarokban a Porsche mozgása pont ugyanazt az érzést adott mint RF2-ben.
Magam is nagy kritikusa vagyok a az EVO-nak és az LMU-nak is az voltam EA folyamat alatt. De biztos vagyok benne, hogy jó irányban halad a dolog.
Nekem a fékezés ad némi ACC-s áthallást, ezt remélem javítják. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
 - Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
 - 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest