- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokoaliga
tag
Sziasztok.
Mivel lehet lejátszani a replay fájlokat? -
Plebi
senior tag
-
fasterware
aktív tag
Sziasztok.
Tud valaki segíteni abban, hogy mit kellene beállítani a gamepadnál ( speedlink sl-6555 ), hogyha belső nézetben játszok, hogy a kormány ne olyan gyorsan reagálja le a kormánymozdulatot kanyarodásnál, mert olyan illúzióromboló, mikor azt látom, hogy a versenyző kapkodja a kormányt.
Elég sok mindent lehet állítani a kormányzással kapcsolatban ( steering speed, gamma, stb ) de nem értek hozzá, a játék viszont nagyon jó, élvezetes.
-
KaraDani
addikt
válasz
bucketb0b #4284 üzenetére
Steamen csak meg kell várni az akciót amikor rácsapják a -66-90%-ot valamire akkor az olcsóbb általában mint bárhol máshol. Én a legtöbb játékot alapból steamen veszem de egy-két nagyon várós címen kívül minden másnál kivárom amíg leárazzák. De ez már nagyon off, sorry.
-
bucketb0b
őstag
válasz
winhate #4283 üzenetére
Hát szerintem ha pénztárca barát megoldást választasz akkor nem veszel játékot Steamen keresztül. Vagy megveteted barátoddal "Gift"-ként, ő elküldi neked, te aktiválod és odaadod neki személyesen a pénzt (márha előtte nem rejtőzöl el) "Kézből" sokkal olcsóbban kijössz egyébként, akár itt hardveraprón akár máshonnan szerzed be amit szeretnél. Attól még tudod aktiválni Steamen a játékot, hogy nem onnan vetted meg
-
bucketb0b
őstag
válasz
winhate #4280 üzenetére
Azért az remélem világos, hogy neten azt hazudsz amit akarsz
Megadsz 1 kamu email címet (amire azért tudod a jelszót) kamu adatokkal és a kutya nem fogja tudni ki vagy valójában (ha még tudnák akkor sem érdekelnéd őket, ezt most ne vedd magadra)
Steam sem kér semmi mást csak a TE profilod érdekében 1-2 dolgot, hogy ha esetleg feltörné valaki az accod akkor vissza tudd szerezni a játékaidat vagy esetleg el se veszítsd őket. -
-
Csapoati
nagyúr
válasz
SityiSXT #4269 üzenetére
Semmi értelme így szvsz. Ha nem ér ennyit neki egy jó szim, hogy az amúgy teljesen ártalmatlan Steamet használja, akkor valóban ott van az rF meg az F1C 99-02.
A mai világban viszont én sem értem ezt, mikor úgy követnek, akik akarnak, ahogy akarják. Ha van facebook accountod, ha nincs. -
válasz
#70869248 #4273 üzenetére
Ha valaki kedveli a sínautós stílust, és esetleg nem próbálta még a P4/5 Competizione-t, az azonnal nyomjon le egy kört Spa-ban. Alapvetően factory nehézségi szinttel tolom, TCS kikapcsolva, Logitech Rumblepad 2 joy-jal (nem nevet, ez van...) de ilyen jó élmény még nem sok kocsival ért ebben a játékban, talán az M3 GT2-vel élvezem még ennyire a kanyarok átszelését. Aki a csúsztatásokat szereti, csalódni fog, pláne 30 literes üzemanyagszint felett, de ahogy fogy a nafta és a gumi, annál játékosabb lesz a kicsike. A magam részéről inkább a "precíz" vezetést preferálom, és ehhez marha jó társ ez a kocsi.
STEAM-es témához:
Emlékszem, amikor behozták a Steam-et, talán a CS: Condition Zero-t játszottam akkoriban online. Na, az a változat egy rakás hígf_s volt, de tényleg. Ahhoz képest a mai kliens kiválóan fut, jók az akciók, stb. Szerintem fényéveket ver az Origin-re, a UPlay-ről már nem is beszélve.
-
törölt tag
-
Steady74
addikt
válasz
SityiSXT #4269 üzenetére
Ha tényleg ekkor az ellenszenv, akkor meg kell kérni az egyik spanját, vegye meg gift-be, és így anony maradhat. bár nem látom az értelmét ekkora ellenszenvnek... ezek szerint neten sosem rendel semmit, mert kiderül az igazi neve, bankszámla száma... vagy tényleg nem értem. elfogadni el tudom h vannak ilyen különcök, de megérteni sosem fogom.
-
SityiSXT
őstag
válasz
winhate #4268 üzenetére
Ha az offline a lényeg, akkor az első indítást követően az Assetto Corsa futni fog úgy is, hogy a Steam offline indítod - igaz, multizni nem fogsz tudni. Ily módon (ha jók az információim) 6 hónapig tudsz játszani, utána megint muszáj egyszer egy indtás erejéig online lenned, de utána újabb 6 hónapra megint mehetsz offline. Megkérdezhetem amúgy, hogy miért ez a nagy ellenérzés a Steammel kapcsolatban?
-
SityiSXT
őstag
válasz
winhate #4265 üzenetére
A Project Cars is Steames lesz. A multi Steamworksre fog épülni, saját fényezést/festést meg a Steam Workshopon keresztül lehet majd megosztani.
Amúgy a Steam egy szál e-mail címet kér, semmi többet.Amúgy a manapság megjelenő PC-s játékok elsöprő többsége vagy Steamet, vagy Origint, vagy Uplayt használ, így ha kerülni akarod ezeket, oda fogsz kilyukadni, hogy nem nagyon fogsz tudni miből válogatni. Sőt, megkockáztatom: már most se nagyon tudsz miből válogatni, nagyon szűkösek a lehetőségeid.
-
-
winhate
őstag
Csunya dolog a reszukrol mert aki nem szeretne ilyen megoldast nem kap mas alternativat a game legalis beszerzesehez.
pl ott van a project cars igaz meg csak elovetelben lehet megvenni. Gondolom kesobb kezhez kapod es nem kell mindefele infot megadnod magadrol amihez semmi koze a keszitonek. (lasd google play cumok)
-
barcalaci84
őstag
válasz
H.Ezredes #4262 üzenetére
az a vicces h a szimesek többnyire arra panaszkodnak AC-val kapcsolatban h túl stabilak az autók és túl nagy a tapadás
szerinted meg ennél az autónál túl kevés és valószínűleg igazad is van...
az 1M-re egyébként sokan panaszkodtak anno amikor berakták a játékba a hivatalos fórumban h az életben nem ilyen...
amúgy nekem is furának tűnik az irányítása bár nem sokat mentem vele, van sok joban sikerült autó szerencsére -
H.Ezredes
őstag
De már leírtam neki amúgy....
[link]
Irreálisan dobálja a seggét és szűnik meg a tapadás.... A legjobb optimális tapadás és semi slick-en megyek. Életben meg pályán 235/45 R18 van rajta Dunlop Sp Sport Maxx.... És nyomva van neki nem kell félni.... Casco is van de tényleg nem ez a lényeg,hogy én hitegessem,hogy megyünk vele vagy épp,hogy nem. Én ezt éreztem és leírtam
-
JoinR
őstag
válasz
kovi166 #4258 üzenetére
A beállításaira én is kíváncsi lennék, ettől függetlenül el tudom képzelni az állításait. Na meg annyit írtam, hogy szerintem nyomhatja olyan keményen a valóságban is...viszont annyi más körülmény van, hogy még ugyanolyan kombók összehasonlítása után is nagyon nehéz konklúziót levonni, ez tény. Tekintettel arra, hogy a srác már járt külföldi versenyeken, meg látott már versenypályát, valami alapot mégiscsak kell adnia; a profik nem fogják önszántukból, tömegével tesztelni a szimulátorokat, hogy végszót mondjanak...addig maradnak az ilyen kisebb benyomások. Persze mindenki annak hisz akinek akar, és legjobb tudása szerint szűrheti az információkat.
Hallottam már, hogy a Hungaroringen (?) amikor teszteltek BMW M3 GT2-t igazi versenyzők, az AC-ben tapasztaltak hasznukra tudtak lenni, működtek a beállítások stb. Sok vélemény mellett sok autó is van, nem tudjuk melyiket milyen odafigyeléssel vagy éppen "olasz precizitással" oldották meg KUNOSék.Véletlenül sem kívántam célozni "botlábúságra", az hogy motorral voltál már pályán, részemről eleve komolyabb teljesítmény bármilyen autós tapasztalatnál
-
kovi166
tag
Nem akarok veled vitatkozni mert látom komoly tapasztalatokkal rendelkezel mint szim mint valóság terén.
Én leírtam mit gondolok.
Nem csak motorral voltam a ringen.
Nem azért voltak ilyen autóim mert botlábú vagyok! :-)
És továbbra is azt vallom nem írta le milyen kormány milyen beállítások mellet viselkedik igy a verda neki.
De igazából nem érdekel én jól szórakozom. :-) -
macy
addikt
Nem szereti a steam-et, az ő dolga. Senkinek semmi köze hozzá. Nem tudom miért kell rögtön betámadni az embert, ha másképp gondolkodik mint ti, vagy akár én.
-
Kephamos
addikt
válasz
Csapoati #4250 üzenetére
Egyeseknek fájnak egyes dolgok. Pl. mobiltelefon, a vezetékes helyett, ízzó a petróleumlámpa helyett, stb.
winhate: Nincs semmi gond a Steammel. Évek óta használom, gyakorlatilag hibátlanul működik, ráadásul sokkal kényelmesebb, mint lemezről telepítgetni, meg patchelni, stb.
-
winhate
őstag
Sracok ha jol sejtem jelen pillanatban legalisan csak a steam nevu hulladekrol lehet beszerezni ezt a szenzacios isteni gammat ?
-
proof88
addikt
-
törölt tag
Nem nyerhet mindenki. ...fordított rajttal lehetne keverni, de sztem ha jobb akkor ez van. Ettől függetlenül jó verseny volt, a másodikon állat befutóval. Sőt volt egy olyan része a közvetítések amikor szinte nem lehetett elkapcsolni az utolsó helyen zajló (minőségi!) csatától.
Ahogy nézem ez a mezőny elég profin versenyzik, nem volt első kanyaros tekegolyó, és ami volt az meg benne van, kicsit felszisszentem de ennyi van a valós versenyen is.
Nem biztos hogy minden pályán ez lesz, ha meg igen akkor van egy referenciapont. ..és mivel WR időket fut, senkinek sincs szégyellnivalója, inkább emeli a színvonalat. -
Gadfly
tag
Seat Leon Eurocup 2014 - Nürburgring - Round 1/2 - közvetítés
A Magyar Szimulátorsport és Szabadidő Egyesület Assetto Corsa Seat Leon Eurocup 2014 első fordulója a Nürburgringen!
Bővebb info: www.maszim.hu + Kövess minket: facebook.com/race07series
Kommentátorok: Gabor(Hartge), Balázs(Metosz), Réby Gábor
Rögzítés,design: HartgeEREDMÉNYEK: LINK
-
Steady74
addikt
Urak! Multiplayerben hogyan lehet komplett versenyt lementeni? Kell hozza valami app kulkn? Tegnap egy egeszsegeset csataztunk Silverstone-ban, jo lett volna visszsnezni, tucat remek elozes es gyonyoru vonatozas volt, gt3as autokkal.
Koszi elore is. -
törölt tag
válasz
N€T0X|N #4232 üzenetére
ha igazán érdekel, akkor gyere le, 7000ft és egy autóval ide kakucsra, és meglátod.
Egyet előre mondok, utcai autódban nagyot fogsz csalódni. Én a családi autónkat szoktam megterhelni néha ha tudom hogy leszünk páran. két stabrúdam bent van a csomiban...már fel sem rakom mert minek
De ég és föld ha beleülhetek a munkatársam kocsijába..nekem már sajnos nincs, ahogy jött a gyerek úgy ment a pályaautó.
De én leginkább tuningverdákat tudok ajánlani 220+ló Golf2, 220+ló Civic, E30..és ennél csak lejjebb...akár még T1-s mikrobuszt is
Persze senki nem fogja odaadni egy blikkre, de be lehet ülni. -
JoinR
őstag
válasz
kovi166 #4230 üzenetére
Aki kivisz egy 12 milliós autót pályára azzal a céllal, hogy gyorsan menjen, feltételezem nem az volt az utolsó 12 milliója...ha igen, akkor kicsit fura gondolkozása van, de abban az esetben főleg nem értem, miért ne nyomná neki "úgy". De nem is erről volt szó, hanem az általános stabilitásról, pl. féktávon...az nem attól függ, mennyire nyomod neki. Az utcai autóknak elég nevetséges a fizikája AC-ben, szerintem ezt nem sokan vitatják, kb. olyan szinten vannak, mint a hangjuk
A motorozást szerintem kár idekeverni, kocsival ha kicsit sok, lecsúszol az ívről, ha nem csinálsz nagy hülyeséget, nem töröd össze magad...motor teljesen más tészta, az csak az arra születetteknek való, különben hamar és fájdalmasan vége lesz a mókának.
rFactor az egyik legrosszabb a lassú tempójú tapadásszimulációban, nemhiába problémás a mozgó szimulátorok összehangolása vele. Az rF2 sokkal komolyabb minden szempontból, plusz legalább van rá olyan tartalom, ami összehasonlítható a valósággal...modként bármit csinálhatsz, guruló Columbia űrhajót is, azt mondod az úgy működik és kész. Az hogy melyik szimben mit hogy nem szedsz össze, érdekes megközelítés, ilyen szempontból nálad az AC akkor igen arcade-nak bizonyulhat (iRacing-ben edződötteknek biztosan).
Az, hogy ki milyen autót látott/birtokolt már életében, sajnos semmire nem garancia, egy botfülűvel is meghallgathatsz 300 féle fejhallgatót, aligha fog hiteles konklúziót levonni a tapasztaltakból. Egyébként a "komolyabb" magyar versenyzők (wégé, 2 norbi) között sincs konszenzus a szimeket illetően, ez is mutatja, hogy a különbség sokkal kisebb közöttük, mint amiket egyesek vízionálnak. Persze valamiből ki kell indulni, na meg a fórum arra van, hogy megosszuk a tapasztalatokat, úgyhogy ez nem leszólás, csak a kép árnyalásaAmúgy tegnap elment a net, így elkezdtem a career módot...ez az AI valami kritikán aluli
Persze néztem review-t youtube-on, de így is minden várakozásomat alulmúlta. Illetve az mi, hogy Time Trial-nál már akkor elkezdi mérni az időt, amikor még a beállításokat változtatnám...kicsit arra emlékeztet, amikor puskalövésre kellett a motorhoz futni és beindítani a verseny elején a technikát
Lehet itt akármilyen a verziószám, egy jó darabig alkalmatlan lesz mind single- mind komolyabb multiplayer-re. -
Azért volnék kíváncsi olyan véleményekre, akik már mentek ilyen autókkal (főleg az utcaiakra gondolok - pl. a Seattal nincs bajom, azon kívül, hogy FWD és gusztustalan hangja van
), mert a gyári autókról kiderült már 1-1x, hogy hááát nem az igazi. Én meg a legtöbbnek a közelébe se kerültem még igaziból.
A Zonda R-ből jócskán le kellett venniük a gumiból, mert atom irreális köröket megy az autó a szimben. A legfeltűnőbb a 6:20 körüli Nord' idők, ami a valós 6:47-től "picit" jobb. Igaz, a jelenlegi Nord' meg kérdéses, hogy mennyire pontos, de 20+ mp különbség nem mondható marginálisnak.
Mondjuk jó kérdés, hogy vajon azért, mert többet el lehet vállalni, mint a valóságban vagy azért, mert tényleg túl jól tapadt? Én pl. gyorsultam az új gumival...
Persze tény, hogy sok az élvezetes autó és jó és sokan állítják, hogy ez most a top szim, amivel nem is akarok vitatkozni, mert én is szeretem. Csak úgy belegondoltam, hogy de igazából, mégis mennyi az annyi? Hol lehetne utánanézni jobban valós köridőknek, valós beállításoknak, illetve kit lehetne megkérdezni (pl. itt a fórumban) arról, hogy mi mennyire pontos vagy érzésre mennyire valós? Mert én, mint egyszeri szimes, nekem csak véleményem lehet, hogy tetszik-nemtetszik, de pontos fogalmaim akkor sincsenek, amihez a valósághűséget viszonyítani tudom... -
kovi166
tag
válasz
kovi166 #4230 üzenetére
Volt Lancia HF integrálom, Alfa 155 Q4, Vezettem A HF Integrált, Subarut.
Barátoknak volt Mazda 323 GTR, BMW E30 M3, E36 M3, Renault Clio 16v.
Ami játékszer Polaris RZR 900!
Terep Rallye autókat is vezettem.
A volt fönököm Benyó Miklós az MNASZ elnöke.
A fia Benyó Máté Suzuki kupa gyöztes!
Van viszonyitási alapom RF ezem kb 5éve szerintem mindenben felül üti az RF et, nálam az volt a csúcs, Sajna az RF2 nehezen épül! :-(
RF ben pl: rámész egy rázora bizonyos pályákon úgy eldob sosem szeded össze itt sokkal élethübb!
Egy szó mint 100 ez van most a legközelebb a realitáshoz.
De aki jobbat tud azt meghalgatom mert érdekel! :-) -
kovi166
tag
válasz
N€T0X|N #4224 üzenetére
Azért nem hiszem ,hogy az életben egy 12millás autónak úgy nyomja mint itt.
Itt nincs mit veszteni ott van.
Én mentem a HRingen még motorral is CBR600RR el Talmácsi állitgatta!
:-)
Nem nagyon mert elválalni úgy a kanyart ahogyan itt a szimulátorban.
Aki erröl tutit tudna mondani az WGábor, Mnorbert! :-)
Márpedig WGábornak benne van a keze a Seatban pl. -
törölt tag
válasz
N€T0X|N #4224 üzenetére
Én az E30 kipróbálása után tettem le a voksom az AC mellett. gyári M-s autóval nem volt dolgom, DTM specifikációval meg pláne nem.
De Mcsomagra épített e30-l már igen (valójában erősebb is volt), illetve driftre épített buzierős e30-t is tudtam próbálni Kakucsringen.
Nyilván vannak különbségek, az egyik szim, a másik meg autó, és nem tetszik minden...de nincs jobb a piacon ami akár megközelítőleg ezt tudná. -
kovi166
tag
válasz
barcalaci84 #4221 üzenetére
Nem megyek Majka koncertre tuti ottt vagyok! :-)
-
törölt tag
válasz
BandiT85 #4226 üzenetére
szervo van a legtöbb autóban, legalábbis az újabbakban..régen az LFS idejében mások voltak az elvárások. Manapság sok versenyautóban gyári spéci segítségek vannak és használják is. Ezért van magának a programnak egy segítség része, és ha ott factory-ra állítod, akkor az autóban valóságban is megtalálható segítséget állítja be, ..és ezt már csak az autóban ülve tudod kapcsolgatni.
-
BandiT85
aktív tag
Még egy dolog volt fura nekem, nyomom a karriert, és az italia stage3 után jön az 599fx, és az utóbbinak sokkal könnyebb a kormánya. Emlékszem Lfs-ben egy utcai után egy pályaautónak mintha betonból lett volna a kormánya. Olvastam hogyhogy az 599fx-en reszeltek valamit, lehet nem sikerült jól...
-
válasz
H.Ezredes #4192 üzenetére
Csak semi-slick van az autón a játékban, nem? Mondjuk mindegy, akkor is rossz ezt olvasni valakitől, akinek első kézből van tapasztalata. Nekem rohadtul nem jön be szinte egyik utcai autó sem a játékban, ezek szerint van olyan, ami tényleg szar és nem csak nekem nem tetszik? Ezek után kíváncsi lennék a többire is, hogy mennyire valószerűen működnek vagy mennyire nem. Mert lehet, hogy jó-jó, élvezetes a játékban de tök irreális... jó lenne, ha többen írnának ilyeneket, akik már úgy normálisabban próbálták őket.
Pl. a sokat emlegetett és sztárolt E30. Számomra iszonyat csalódás. Kb. a legjobban vártam a játékban, ehhez képest... na mindegy, nem fogom szidni, de nagy kérdőjel van a fejemben. Egyedül a DTM verzió az, ami elmegy, de ugye az slicken gurul, a slickes versenyautókkal meg nincs igazán gondom, még ha akár lassú is vagyok velük. Ettől még lehet, hogy a valóságban ilyen, csak nekem nem tetszik/béna vagyok (ez ellen nincs is akkor kifogásom, ha én vagyok a nyomorék, az legyen az én bajom). -
barcalaci84
őstag
az esti MASZIM-os bajnoki race1-jéről egy videó
[link] -
Kiskokó
veterán
Hello
Nem rég elkezdtem játszani ezzel a játékkal..
LFS után is teljesen más világ nem tudom melyik az élethűbb de ez is elég jó csak szokni kell.Mondjatok már bármi "alap" tippet trükköt akár az irányítással, kormány beállítással kapcsolatban akár az autók állításával kapcsolatban, mire érdemes figyelni stb
1 óra próbálgatás után elég jóra sikerült belőni a kormányom
Igaz csak egy
Formula™ Force EX-om van.
Az a baj hirtelen túl sok az infó, olvasom a szárny beállításnál is miket ír de sokszor nekem nem egyértelmű pl...
nincs valami összefoglaló ezekről ?
kösziszerk : például a kuplungot nem tudom sehogy se gombra állítani ?
-
Körözgettem most egy 10-20 kört a RUF-al. Hát bakker, nem nekem találták ki. Mikor váltok vissza, mindig keresztbe akar állni...
ABS és Traction kontroll Factoryn, minden más off, Turbo 100% 2:19 körüli időket szórok. H váltóval, persze. Néha túl gyorsan akarom a 3-ast, és csak reccsen... xD
Ha bejön 2:17 alá, felmegyek szerverre, de addig nem
-
macy
addikt
És azt mondja heverom, neki nem nem jön be az Assetto. Fene az ízlését.
-
hermanyi
addikt
válasz
barcalaci84 #4206 üzenetére
Nekem meg portot sem kell nyitnom se dmz se semmi . Elindítom a szerot tudnak rá csatlakozni sőt még én is fel tudok rá menni .
ui: A gépem a router előtt csatlakozik a netthez
-
barcalaci84
őstag
ugyanaz valóban...
de nem probléma megoldottam, tudok indítani , csatlakozni is, de ha egy dolgot is kihagyok akkor nem megy
kell a loopback, kell a dmz stb...havernál elég csak loopback és portnyitogatás, másiknbál meg elég csak portot nyitni...ez olyan mint a mostani gpu loados bug ami 1.06RC verzió óta van...valakinél van valakinél nincs , sajnos senki nem tudja miért van (nvidias inteles AMD-s stb valakinél van valakinél nincs)...de mostmár kezdek berágni Kunosra h h elbas.ták a multit felhasználók tömegeinél...
-
macy
addikt
válasz
barcalaci84 #4203 üzenetére
Elhiszem, csak nem értem
Van letölthető dedikált szerver a steamen, azzal sem megy? Bár ahogy láttam, ugyanaz mint ami a játékban van. -
barcalaci84
őstag
hidd el elég sok szervert csináltam már AC-ban, több ember gépén is
valakinél elég egy sima port nyitogatás, valakinél meg a fent említett dolgok végtelen kombinációjával lehet csak
mint említettem nálam például nem elég ennyi mint neked , ahogy rengeteg embernél, gépnél sem -
macy
addikt
válasz
barcalaci84 #4200 üzenetére
Azért nem értem, mert ugye az Assetto mindenkinél ugyanaz. Ezért csak arra tudok gondolni, hogy vagy a windows, vagy a router, vagy a tűzfal lehet ami megfogja a cuccot. Én routerben beállítom a portokat, nem kell dmz. Comodo tűzfalam van, ott belövöm a láthatatlan portoknál, hogy értesítés bejövő kapcsolódásokkor és már megyek is a szerómra. Szóval ezért furcsa nekem ez az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- E-roller topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Le Mans Ultimate
- Stellar Blade
- Autós kamerák
- Autós topik
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Macbook Pro 13" 2020, M1, 16GB RAM, 256 GB SSD, Touchbar, tökéletes álapot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged