Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• JoinR

őstag

válasz kovi166 #4258 üzenetére

A beállításaira én is kíváncsi lennék, ettől függetlenül el tudom képzelni az állításait. Na meg annyit írtam, hogy szerintem nyomhatja olyan keményen a valóságban is...viszont annyi más körülmény van, hogy még ugyanolyan kombók összehasonlítása után is nagyon nehéz konklúziót levonni, ez tény. Tekintettel arra, hogy a srác már járt külföldi versenyeken, meg látott már versenypályát, valami alapot mégiscsak kell adnia; a profik nem fogják önszántukból, tömegével tesztelni a szimulátorokat, hogy végszót mondjanak...addig maradnak az ilyen kisebb benyomások. Persze mindenki annak hisz akinek akar, és legjobb tudása szerint szűrheti az információkat.
    Hallottam már, hogy a Hungaroringen (?) amikor teszteltek BMW M3 GT2-t igazi versenyzők, az AC-ben tapasztaltak hasznukra tudtak lenni, működtek a beállítások stb. Sok vélemény mellett sok autó is van, nem tudjuk melyiket milyen odafigyeléssel vagy éppen "olasz precizitással" oldották meg KUNOSék.

Véletlenül sem kívántam célozni "botlábúságra", az hogy motorral voltál már pályán, részemről eleve komolyabb teljesítmény bármilyen autós tapasztalatnál :U

Új hozzászólás Aktív témák