Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoinR
őstag
válasz
kovi166 #4258 üzenetére
A beállításaira én is kíváncsi lennék, ettől függetlenül el tudom képzelni az állításait. Na meg annyit írtam, hogy szerintem nyomhatja olyan keményen a valóságban is...viszont annyi más körülmény van, hogy még ugyanolyan kombók összehasonlítása után is nagyon nehéz konklúziót levonni, ez tény. Tekintettel arra, hogy a srác már járt külföldi versenyeken, meg látott már versenypályát, valami alapot mégiscsak kell adnia; a profik nem fogják önszántukból, tömegével tesztelni a szimulátorokat, hogy végszót mondjanak...addig maradnak az ilyen kisebb benyomások. Persze mindenki annak hisz akinek akar, és legjobb tudása szerint szűrheti az információkat.
Hallottam már, hogy a Hungaroringen (?) amikor teszteltek BMW M3 GT2-t igazi versenyzők, az AC-ben tapasztaltak hasznukra tudtak lenni, működtek a beállítások stb. Sok vélemény mellett sok autó is van, nem tudjuk melyiket milyen odafigyeléssel vagy éppen "olasz precizitással" oldották meg KUNOSék.Véletlenül sem kívántam célozni "botlábúságra", az hogy motorral voltál már pályán, részemről eleve komolyabb teljesítmény bármilyen autós tapasztalatnál
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- CREALITY Ender-3 V3 KE
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3708, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest