Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Pajac: száz pí
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
Kedves tibi-d!
Én is éppen egy riasztó (DSC márka, egy ingatlanon van épp, nem egy autón) GSM modulos kibővítésébe fognék mostanság. Lapozgattam a riasztó topikot meg itt a mikrokontrollereset, hogy egy gazdaságos megoldáshoz tudjak ötletet meríteni és úgy akadtam ezen korábbi hozzászólásodra.
.Sikerre vitted ezt a projektet végül vagy túl sok buktató volt?
Hamar megoldható, ha csak a GSM modult kell elkészíteni, a riasztó már adott? Nagyon alapra gondolok, hogy adott három számra küldjön egy SMS-t, ha a sziréna beindul. Ennyi. A gyáriak relatíve drágák és túl sokat tudnak, ahhoz képest ami nekem kell.
-Szerinted ez mennyire kivitelezhető? Illetve tapasztalatod alapján hogyan kötnéd a riasztóhoz?
Van a riasztónak olyan kimenete, ami közvetlenül beköthető lehet egy Arduino vagy ESP digital inputjára? Azonos föld esetén gondolnám, hogy riasztási esetben akár egy digital HIGH történet lehetne. Persze lehet nem ilyen egyszerű ez sajnos. De pl. akár figyelhetném a sziréna feszültségét, ha az egyszerűbb.Tényleg egy viszonylag alap dologra gondolok, amit hamar össze lehet rakni.
Köszönöm előre is

Új hozzászólás Aktív témák
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- Melyik tápegységet vegyem?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Assetto Corsa Rally
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro / 16 GB RAM / 512 GB SSD Új topcase, 100% akku
- Yamaha R-N402D sztereó erősítő
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Apple MacBook Pro M2 12 C 16 GB/ 1 TB HUN 2023
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Eladó Samsung Galaxy A32 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ekkold