- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Kempingezés és sátrazás
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
Kedves tibi-d!
Én is éppen egy riasztó (DSC márka, egy ingatlanon van épp, nem egy autón) GSM modulos kibővítésébe fognék mostanság. Lapozgattam a riasztó topikot meg itt a mikrokontrollereset, hogy egy gazdaságos megoldáshoz tudjak ötletet meríteni és úgy akadtam ezen korábbi hozzászólásodra.
.Sikerre vitted ezt a projektet végül vagy túl sok buktató volt?
Hamar megoldható, ha csak a GSM modult kell elkészíteni, a riasztó már adott? Nagyon alapra gondolok, hogy adott három számra küldjön egy SMS-t, ha a sziréna beindul. Ennyi. A gyáriak relatíve drágák és túl sokat tudnak, ahhoz képest ami nekem kell.
-Szerinted ez mennyire kivitelezhető? Illetve tapasztalatod alapján hogyan kötnéd a riasztóhoz?
Van a riasztónak olyan kimenete, ami közvetlenül beköthető lehet egy Arduino vagy ESP digital inputjára? Azonos föld esetén gondolnám, hogy riasztási esetben akár egy digital HIGH történet lehetne. Persze lehet nem ilyen egyszerű ez sajnos. De pl. akár figyelhetném a sziréna feszültségét, ha az egyszerűbb.Tényleg egy viszonylag alap dologra gondolok, amit hamar össze lehet rakni.
Köszönöm előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Parkside szerszám kibeszélő
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nintendo Switch
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest