- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Meg tudnátok mondani nekem, hogy mit jelent, hogy natív USB, hardveres USB, meg ez a serial?
Most ismerkedek még csak igazából egy Arduino Uno-val (szakdolgozathoz szervóvezérléshez kaptam kölcsön), de szeretnék itthonra is egyet, és tegnap néztem kicsit utána, hogy állítólag lehet olyat csinálni, hogy rátöltöd a programot (meg talán valami bootloadert) a mikrovezérlőre, utána kiveheted, és lehet csak azt használni egy kapcsolásban. Ez azért lenne nekem fontos, mert szeretek bütykölni ilyenekkel, és ha valami érdekességet kitalálnék vele, akkor elég lenne csak a mikrovezérlőt külön használnom, helyette pedig pár szár forintért rendelnék ebay-ről egy újat, és így olcsón megúsznám mindegyik felhasználást. Ezért szeretnék olyat, amiben cserélhető a mikrovezérlő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Elemlámpa, zseblámpa
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Trollok komolyan
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest