- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istv@n
aktív tag
válasz
cog777 #22802 üzenetére
Köszben rájöttem, hogy hol hibáztam.... Azt gondoltam, hogy a freertos task-ok úgy viselkednek mint a loop, de nem.
Betettem egy for ciklust, illetve az időzítést a vTaskDelay()-al oldottam meg és így futott rendesen.
Viszont valamiért akkor is megszakad az mqtt kapcsolat, ha külön taskban futtatom az sql insertet és az mqtt kezelést. Pedig próbáltam még külön cpu maghoz is rendelni őket...
A miért kell kérdésre: jelenleg csak a webes felület és az sql van használatban, aminek az adataiból egy grafanás dashboardon tudom nézni a rendszer aktuális állapotát, illetve a weben tudok kapcsolni/időzíteni néhány dolgot. Nemrég viszont beállítottam egy home assistant-ot, amibe szeretném ezt is beintegrálni a jelenlegi meghagyása mellett.
Egyébként találtam egy HA addont, ami az mqtt adatokat át tudja küldeni egy sql adatbázisba. Még próbálozom egy kicsit, de ha megunom, lehet, hogy megpróbálom azt a vonalat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen monitort vegyek?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Elektromos autók - motorok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged