Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istv@n
aktív tag
válasz
cog777
üzenetére
Köszben rájöttem, hogy hol hibáztam.... Azt gondoltam, hogy a freertos task-ok úgy viselkednek mint a loop, de nem.
Betettem egy for ciklust, illetve az időzítést a vTaskDelay()-al oldottam meg és így futott rendesen.
Viszont valamiért akkor is megszakad az mqtt kapcsolat, ha külön taskban futtatom az sql insertet és az mqtt kezelést. Pedig próbáltam még külön cpu maghoz is rendelni őket...
A miért kell kérdésre: jelenleg csak a webes felület és az sql van használatban, aminek az adataiból egy grafanás dashboardon tudom nézni a rendszer aktuális állapotát, illetve a weben tudok kapcsolni/időzíteni néhány dolgot. Nemrég viszont beállítottam egy home assistant-ot, amibe szeretném ezt is beintegrálni a jelenlegi meghagyása mellett.
Egyébként találtam egy HA addont, ami az mqtt adatokat át tudja küldeni egy sql adatbázisba. Még próbálozom egy kicsit, de ha megunom, lehet, hogy megpróbálom azt a vonalat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Okos Otthon / Smart Home
- PayPal
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Jövő hónapban érkezik a Sacred 2: Remaster
- További aktív témák...
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG Flow X13 GV301QC ALAPLAPHIBÁS laptop, javítandó vagy alkatrésznek
- Gigabyte G6X 9KG-43HU854SD (Bontatlan)
- Dell Latitude 7300 Touch 8 gen I5, 16GB RAM, Vil. HUN BILL. 12 HÓ GAR.
- Egyedi PC összerakás személyre szabott konfiguráció, gyors határidővel!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i7-10610U, 8GB DDR4) Akció!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Betettem egy for ciklust, illetve az időzítést a vTaskDelay()-al oldottam meg és így futott rendesen.
ekkold