- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
őstag
Van egy uj projektem. Egy kezi radio audio kimenetet kellene monitoroznom, es szamolnom hanyszor nyitott ki a zajzar. Szerintem egy meglevo esp32-ot hasznalok fel, annak van kijelzoje, fogyasztas mindegy, mert usb-rol taplalom.
Kerdes hogy hogyan kossem ossze fizikailag az esp32-vel, talan vezetekekkel es proba panellal?
Mekkora lehet a max feszultseg egy kezi radio audio jack csatlakozojan? (Quansheng k5-k6-rol lenne szo) Szerintem az ESP32 3V-ot visel el, asszem...Az egesznek az a lenyege, hogy ha nem vagyok radiokozelbe, akkor is tudjam kesobb, hogy valaki kereshetett (amolyan nem fogadott hivas szamlalo).
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest