Hirdetés
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
válasz
Postas99
üzenetére
Tehát, ha jól értem, akkor bizonyos távolságokra van egy foglalat, amivel ellenőrizhetem, hogy addig jó e a kábel.
Így természetesen adott a felezős mérés.
Hozzáteszem, szerintem ez sem feltétlen mindenkinek egyértelmű. Nekem suliba hibakeresést nem tanítottak. Áramkört kellett építeni, aztán, ha nem működött, akkor meg kellett keresni a hibát. Mivel működött, így...
A felezős mérés sem feltétlen adott mindenkinek. Én is olvastam valahol és megjegyeztem, hogy ez nem hülyeség. Ami azt illeti ezt szoktam panelok esetén is alkalmazni, csak ott pl. akkor van meg egy feszültség, ha előtte megvan már egy másik. Aztán, ha nem vagyok lusta, akkor kinyomtatom a beültetési rajzot és bejelölöm, hogy melyik alkatrészen mit kell mérnem és az hányadik a sorban. Máris sokkal gyorsabb a mérés, nem kell állandóan kapcsolási és beültetési rajzot bújni.
Írtam olyan felvételit, hogy egy tápegység kapcsolási rajzát kérték. Csak néztem. Normál körülmények között nem sok értékelhető lett volna a papíron. Mivel akkoriban otthon pont foglalkoztam a témával, simán odarajzoltam egyet. Ma már nem tudnám megismételni, mert nem foglalkozom vele így itthon.
Azt nem tudnám lerajzolni, hogy a javított panelokon milyen tápegységek vannak. Egyrészt ott a kapcsolási rajz, amiről úgyis le tudom olvasni, így fölösleges fejben tartani más kapcsolásokkal együtt, másrészt nem egy megrendelő egyféle paneljával dolgozom és a táp áramkörök eléggé eltérőek tudnak lenni. Mindent fejben tartani, nekem nem megy. Ezt nem szégyellem, mert a rajzról úgyis le tudom olvasni. Meg azért, ha előttem a panel, akkor beugranak a dolgok reflexből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Lenovo ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -40% i5-14500 16/512 770 Magyar
- 1db DELL P2421 + 1db P2423 1920x1200 IPS monitor, állítható magasság PIVOT is, 16:10 képarány!
- AKCIÓ!! Alienware m16 r1 AMD Laptop , RTX 4080 , R9 7845HX , 32GB DDR5 , 2TB
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 580 8GB - MINDEN TARTOZÉKÁVAL.
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB mobiltelefon
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold