- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zka67
őstag
válasz
dave0825 #2117 üzenetére
Szia, ez alapján szerintem el lehet indulni.
Ebből neked csak a rajz bal oldala kell az órajel generátor nélkül. Mivel az ardiunonak ha jól tudom, csak 6 ADC bemenete van, ezért szükséged lesz neked is analóg kapcsolókra, mert itt tíz jelet kell feldolgoznod. Szerintem jobban jársz, ha CD4051-es IC-t használsz (2db-ot, filléress cucc), mert akkor összesen 3 kimenetre lesz szükséged a bemenet kiválasztásához, és 2 ADC bemenetre.
A frekvenciák: 32Hz, 64Hz, 125Hz, 250Hz, 500Hz, 1kHz, 2kHz, 4kHz, 8kHz és 16kHz, fentől lefele.
Szerintem nyugodtan nekiállhatsz egy-két csatornával kísérletezni (pl. a 125Hz és 1kHz).
Ráteszel 1db CD4051-et, hogy a bemenetek választását is ki tudd próbálni.
Soros porton pedig kiíratod az aktuális értékeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest