- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Három júniusi képem
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Gergosz2: ha segítetek, megcsinálom én azokat a szűrőket, de sosem csináltam, fogalmam nincs, hogy hogy kell.
Én a ledeket mindig is szerettem bütykölgetni, még kis koromban, most meg, hogy rendeltem MAX7219-eket, gondolkodtam, hogy mit lehetne velük csinálni, aztán jött ez a ledszalagos EQ, bár azzal nem célszerű, de az ötlet maradt.bacus: jégcsapokat akartam én is csinálni, jó lett volna, ha olcsóbban kijövök, mint a kész vásárlásával, meg szívesen is csináltam volna, de karácsonyig nem lett ugye meg, szóval hagytam. Boltban látott apám jégcsapokat, 10db, db-onként 12 leddel, onnan jött az ötlet itthonra nekem is. Videót szívesen néznék róla, meg a kódot is megnézném, tanulnék belőle, még nem használtam ilyen címezhető szalagot, tőled hallottam először még pár hete/hónapja.
Amúgy mi a különbség a WS2811 és WS2812 között? Én 12-t láttam több helyen videón, 11-et nem, vagy csak elírtad? 1 helyen talán máshol is láttam 11-et, bár nem biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Rövid videón a Titan Quest II
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Végleg leállnak az Anthem szerverei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Elektromos cigaretta 🔞
- OLED monitor topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest