Hirdetés
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: A kérdés...
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Heló! Mi kell a CD4051-es IC-n kívül még nekem ahhoz, hogy el tudjam kezdeni próbálgatni a dolgot? Tehát van egy Arduino-m, meg veszek egy CD4051-et, ezeken kívül mire lesz még szükségem? Ellenállások, kondik, melyikből mekkora, hány darab, milyenek? Meg akkor a képen a Clock alatti előerősítő kell nekem, meg a rajzon azon kívül még mi? Ma megvenném a dolgokat, hogy neki tudjak állni. Illetve ha ilyen IC nincs a boltban, akkor mivel tudom helyettesíteni, ha lehet?
-
dave0825
őstag
Órajelgenerátor megvan, de azon kívül melyik kell, ami az alatt van az a kicsi? Mert ha a rajz közepét nézem, és onnan a bal, akkor a nagy középsőnek is kell a fele.

Ez jövő hétre marad már mindenképp, a héten már nincsenek nyitva boltok, ma meg már nem állok neki, úgyhogy jövő héten jelentkezek újra, biztos, hogy lesz kérdésem.
Köszi a segítséget!És
BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!!

Új hozzászólás Aktív témák
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- OLED TV topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mesterséges intelligencia topik
- Gaming notebook topik
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ekkold