Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KoVee84
üzenetére
Mondd már el, hogy a szelektívvel mi újság van? Mert szerintem nem azt csinálja a program, amit az eredeti.
4 hétig kiír egy-egy nevet, aztán 6 napig azt, hogy szelektív.
Ha bármi miatt újraindul, a te neved lesz kint, ahogy már írták, de ezen nem is tudsz változtatni. Akár elemcsere vagy egy jóindulatú szomszéd miatt állandóan ti lesztek a Soros
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Miért újraindulással nullázod a számlálót, miért nem használod ki, hogy az rtc memória nem veszik el?
Én a mostani helyett naponta ébreszteném fel, kiírnám rá a dátumot, hogy látható legyen, ha valamiért lefagyott volna vagy bármi (nem változik a dátum).
Egyszer, újraindításkor wifiről frissíteném az időt. Utána csak akkor, ha nagyon elmászik (állítólag nem túl pontos, nekem nincs tapasztalatom vele, de ha következetesen pontatlan, azt lehet korrigálni programból is).
Nem az eltelt napokat venném alapul, hanem mikor lejár egy mandátum, kiszámítanám a következő változás napját és azt írnám a RTC memóriába. Ezzel azt lehet elérni, hogy soha többet nem kell piszkálni, ha újraindul, ha bármi történik (két napra kiveszed az akkut tölteni) mindig jó adatot fog mutatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple asztali gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16 i9 16GB 1TB M5500 részletek a leírásban.
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite megkímélt állapotban eladó!
- AMD Radeon RX 7900XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+( Gari 2028-ig)
- WACOM INTUOS Pen & Touch S - Digitalizáló rajztábla
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / RTX 3060 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ekkold