- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Szia!
Első körben azt a baloldali konverteredre néznék rá, mert volt már ilyennel dolgom, (burkolat nélküli változat, ferde kivitelű kijelzővel) ami még 500mA alatti terhelés elérése előtt teljesen instabil kimenetet produkált! A kimenetére elhelyezett vatta új pufferelkót teljesen kinyírta és még ki is folyt az elekrolit! Nem volt elkötés vagy rövidzárlat! Bőven fölé volt méretezve a kimeneti fesz (1000uF/50V) és csak 12-14V-os tartományban szerettem volna használni! Elég fura értékeket indikált, amikor ellenőriztem: 4-5V eltérés is volt a kijelzett érték- és a valós érték között! Rájöttem, hogy valahogy 'elcsúszott' a referenciapontja, de addig nyomogattam a modul gombjait, míg meglett a visszaállításának a programozási módja! Vettem helyette egy teljesen másik fajta mérő modult és szabályzót, amivel eddig (kopp-kopp) nem volt gondom!
A másik kérdés, hogy a WS2812B jó irányban kapja a vezérlő jelet? Ezzel is volt már rossz tapasztalatom, de még időben észrevettem! Így küldték le a megrendelt szalagot...pont fordítva volt bekötve!
Ha netán másik vezérlővel akarsz próbálkozni, akkor less rá ERRE az oldalra! Eléggé megkönnyíti a programozást, ha Arduino-t használsz a feladathoz!
A csipogós kérdésed meglodására csak halvány ötletem lenne, ezért nem is akarlak tévútra vinni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Villanyszerelés
- Microsoft Office és Office 365 topic
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest