- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
Úgy alakult, hogy új hobbi projektet kell indítanom a meló helyen.
Egy soron lejövő dobozokat kellene megszámolni. Vagyis inkább a nem termelő időt kellene detektálni.
Valami olyan metódust szeretnék kreálni (esp32 alapon), ami ha megy el előtte termék, logol egy időt (amit valami net idő szervertől kér le előtte), ha nem megy, akkor is. Az adatokat meg valami felhőben menti ki.
Azaz csak a fázis váltások érdekelnek. Az, hogy 70 percig egyazon státusz van, nem érdekel. Csak az, hogy ha megy a gép, akkor mennyi a doboz/perc mutató, és az, hogy mikor megy, mikor nem a gép.Találtam egy infra közelségérzékelőt, ami megtetszett.
OMCH M12 Laser Diffuse Photoelectric Sensor 15cm Adjustable min spot 0.5mm detection range 20-300mm HG-J12-D15 PNP NPN 3-wireHa jól értem, akkor ez a kettő típus (NPN, PNP közül az NPN az, amihez nem kell szintilesztés, de az, hogy NO, vagy az NC jelölés mit jelent, nem sikerült elsőre megérteni.
Ennek a megfejtésében esetleg tudnátok segíteni?A működése ezeknek a kapcsolóknak jól értem, hogy kicsit olyan, mint az enkódereké. Csak itt egy csatornán jön ki egy O/I jel, és így nem is kell nézni, hogy merre forog, hisz csak egy jel van.
Volt esetleg hasonló már másnál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Villanyszerelés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest