- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ton-ton
tag
válasz
Janos250 #17011 üzenetére
Nos csupán reménykedhetem, hogy más nem fedezi fel...
Picit félreértettél. A legfontosabb a korrekt működés, s persze a gép költsége sem mellékes.
Egy csavarbehajtónál is a megbízhatóság, és hogy kézreálljon a lényeges szempont. Hogy az szürke, narancs, vagy fekete színű, egyáltalán nem foglalkoztat. (Mondjuk kb. 8 éve negyedáron adtak rózsaszín Makita csavarbehajtót, azt már azért kihagytam... :D )
Itt sem lényeges, hogy tetszen.Igen, az y vezérlés egyszerűbb. Gondolkodtam ma ezen.
Azonban picit módosítanom kell, mivel nem áll rendelkezésemre egy üzemcsarnok ehhez... :)
Tehát egy polc szélességű kar, amit 180 fokkal el tudok forgatni. Így relatív rövid a kar, és egyszerű marad a vezérlés is. Ami mindenképp mellette szól, hogy alacsonyabb mint a xsara kar (függőlegesen közelebb lehetnek a "polcok", ami kezelés szempontjából lényeges.)
Bár még más megoldást sem vetettem el teljesen...
Tehát kísérleteznem is kell...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- HDMI topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Formula-1 humoros
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Series X|S
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest