Új hozzászólás Aktív témák

• Gergosz2

veterán

válasz maestro87 #1679 üzenetére

Szia!

Nekem van egy hasonló MCUfriend-es darabom, de úgy, mint egy komplett érintőképernyő a mai napig nem sikerült beüzemelnem. Maga kijelző része rendesen működik pl. az Adafruit-os TFT library-val, meg találtam egy külön library-t amivel sikerült életet lehelnem az érintő funkcióba is. De a kettőt egyszerre működésre bírni még nem sikerült.
    Szóval én azt mondom ha teheted inkább ne vedd ezt meg, vagy ha igen akkor pl csak kijelzőnek tökéletes lesz. Arduino.cc-n is van egy fórumtéma ahol ezt a kijelzőt boncolgatják, de ott sem igazán sikerült az egészet működésre bírni. Gondolkoztam rajta, hogy a két library-ból valami használhatót összerakok csak eddig nem vett rá a lélek.

Amit ajánlani tudok az az UTFT library. Ezzel lehet a legkönnyebben dolgozni szerintem. Van hozzá UTOUCH library is de ezzel a példánnyal nem lehet működésre bírni. Helyette inkább ilyet vegyél: [link] . Ez tökéletesen megy fent említett két library-val és gyorsan is lehet vele dolgozni. Több ilyet is felhasználtam már különböző applikációkba.
    A linket csak a típus miatt tettem be, szokott lenni ez 3k-ért is.

(#1680) bacus

Mit hova? kérdést egyszerűen le lehet rendezni mert ennek olyan a kialakítása, hogy csak bele kell dugni az UNO kártyába.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés