- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
válasz
dave0825 #1641 üzenetére
What?
Nagyobb keresztmetszetű vezetékkel nem lesz bajod, elvégre az ellenállása is kisebb lesz(persze ha közel azonos minőségű rézből van), és ha nem valami szar , amiben kismillió törés van , akkor az impedanciája sem lesz rossz, de nálad ez amúgy sem számít most. De én már rég elvesztettem a fonalat, hogy mi is a baj, de nekem már a LED tömböd kapcsolása sem nagyon tetszett, egyszerűbben is meg lehetett volna oldani.
Még mindig hiányolom, hogy az egész rendzerrők nem raktál fel kapcsolási rajzot. De ezen felül még az is bejön , hogy azt hogyan is sikerült megvalósítani, mert pl elég akár egy rossz, nem jól sikerült forrasztás és máris gond lesz. Lehet már jobban járnál ha back to basics alapon újrakezdenéd az egészet és ha kell akkor szerintem rajtam kívül sokan fognak még itt segíteni neked.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Synology NAS
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest