- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
Sziasztok!
I2C slave-el foglalkozott már valaki nano/uno/mega-n? Mégpedig azzal fűszerezve, hogy több címet, több eszközt is emuláljon egyszerre... Azt tudom hogy alapjában véve csak 1 slave címet lehet megadni a regiszternek, de guglizva találtam olyanokat hogy az address mask-al varázsolva több eszköznek látszik. Tényleg működik is valamennyire, a lekérdezésekre tudok is válaszolni, de a beérkező utasítások/adatoknál eddig nem sikerült sehogy elválasztanom, hogy mégis melyik címre kapta a byte-ot...
Ezeket megtaláltam: [link] ezt végigpróbálgattam, így sikerült a Wire.onRequest -re válaszolnom is, de a Wire.onReceive -nél sehogy sem tudom eldönteni hogy melyik szenzort akarta elérni a master... [link] - ez meg sajons asm, nem nagyon látom át, nem tudom bele lehetne e nyúlni valahogy...
Valaki mélyedt már el ilyesmiben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest