- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Ha hiszed, ha nem, pont a szuperkondira gondoltam én is
A powerbankom az elôzô munkahelyemtôl kapott ilyen reklámvalami, lapos, de kiváló, és olyan, amit Te is írsz: középen microUSB-n tölthetô, két szélén pedig 1-1 USB-A port, egyik 1 amperes, másik 2.
Ezek a hat-ek is nagyon jók.
Szerintem meg tudnám oldani a logikát magával a Pi-vel vagy egy külön mikrokontrollerrel, hogy pl. 2 órahosszáig egy relével vegye el az áramot a Powerbanktól, 3 órahosszáig meg adja rá. Vagy ha ügyes vagyok, megoldani azt, hogy kb. 2/3 töltés közelben legyen a powerbank, amit bár mérni nem tudok (hacsak meg nem moddolom), de az idôkbôl, megfigyelés alapon ki tudok silabizálni valahogy, aztán ezt évente csekkolom, ahogy az akksi változik lassan.
Mondjuk ennyi erôvel vehetnék egy pucér akksit is akár, meg supercap, meg minden, és akkor saját magát elmenedzselgeti a Pi..
Na ez nem is rossz kis hobbiprojekt ötlet amúgy.. 🤷👍🤭
Kössi a tippeket, linket, beleásom magam az ünnepek alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB Gari 3év BESZÁMITOK
- HP 17-bs075ng kisfogyasztású 17"-os olcsó laptop kezdéshez!!!AkciÓÓ
- Dobozos, garanciális, számlás HP Color Laserjet nyomtató FÉLÁRON!!!aKCIóó!
- Dell Precision 3580 27% 15.6" FHD IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe gar
- Acer Nitro V15 i5-13420H,8Gb,512GB,RTX 3050,2027.10 Gari Újszerű
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest