- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
zsolti_20 #13619 üzenetére
Igen, én ajánlottam, de már nagyon megbántam. Nem gondoltam, hogy belegabalyodsz. Még én se használtam, de a leírások alapján úgy tűnt, megy rendesen. Elolvastad a manualt, és a kódok leírását? Tudod, ha minden húr szakad, olvassuk el a használati utasítást. Ott ugyanis le van írva, hogy használható HID és USB-n sorosport üzemmódban. Ha nem akarod egyiket se, akkor jumperrel közvetlenül az UART-ját kötheted az arduino panelhoz. Van a neten számos leírás.
Videó is van róla, igaz, valami hottentotta nyelven, de mutatja a bekötést.
https://www.facebook.com/econtec/videos/572034406744537/Az arduino.cc-n is van róla szó:
"Instead of soldering, you may be able to remove the two jumpers on the scanner and connect a cable between the pin marked S-RX to the TX of one of your mega's serial ports and also the pin marked S-TX to the RX of the same mega serial port.
You need also a common ground connection between the mega and the scanner.
Write a sketch to read the chosen mega serial port and write the data read (at 9600baud) to the serial console."
Mutatja is, hol a lábak:
https://forum.arduino.cc/index.php?action=dlattach;topic=692554.0;attach=370803Egy mintaprogram is van rá:
void setup() {
Serial.begin(19200) ;
Serial.println("starting") ;
Serial1.begin(9600) ;
}
void loop() {
if (Serial1.available() > 0) {
Serial.print(char(Serial1.read())); // !!! x 2
}
}
Nem gondoltam, hogy ilyen galiba lesz belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- ASUS ROG STRIX 850W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Corsair RM850i 850W Gold Moduláris Tápegység
- Corsair RM750X 750W Gold Moduláris Tápegység
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest