Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
válasz
dave0825
üzenetére
Látom, nem sok mindenki tud hozzászólni, vagy nem nagyon vagytok itt, vagy nem nagyon érdekel már senkit.
Annyi előrehaladás lett (vagy talán megoldás), hogy lejjebb vettem a feszültséget az lm2596-on 4,5V-ra, és így megy az infra is, tehát működik a távirányító. Ha följebb viszem a feszültséget, akkor nem működik. Az Arduino is megy 4,5V-on még rendesen (lejjebb véve már látszik a led-ek fényerején, de a 4,5V-on még nem). Lehet, hogy marad így. Egyébként ezt egyáltalán nem értem, mert usb-n is 5,04V-ot mértem, szóval hogy külső tápról miért kell neki kevesebb... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Pánik a memóriapiacon
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Micro Four Thirds
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Formula-1
- Milyen videókártyát?
- EUV-áttörés vagy marketingfogás? Lépeget előre Kína a felzárkózás rögös útján
- További aktív témák...
- SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 9070 16G
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS érintő i7-1265U MX550 16GB 512GB NVMe magyar vibill ujjlolv IR kam gar
- Secretlab OMEGA gamer szék - Hibátlan
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Gari 2035.10.08. -ig -
- Új DreamQuest mini PC, mini számítógép
- Update 12.19. 11:00 - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Annyi előrehaladás lett (vagy talán megoldás), hogy lejjebb vettem a feszültséget az lm2596-on 4,5V-ra, és így megy az infra is, tehát működik a távirányító. Ha följebb viszem a feszültséget, akkor nem működik. Az Arduino is megy 4,5V-on még rendesen (lejjebb véve már látszik a led-ek fényerején, de a 4,5V-on még nem). Lehet, hogy marad így. Egyébként ezt egyáltalán nem értem, mert usb-n is 5,04V-ot mértem, szóval hogy külső tápról miért kell neki kevesebb... 
ekkold